Burgas Skate Open: Между 21-23 август най-добрите български скейтъри ще мерят сили срещу международни гости на 6-тото издание на състезанието

Организатори на събитието са община Бургас и Аmnesia Skate Shop с партньорството на Red Bull.

0


Дата на събитието: 23.08.2020

Сподели

Shares

 

Снимка: Lukas Wagneter / Red Bull Content Pool

В края на месеца атлети от Колумбия, Португалия, Бразилия, Гърция, Румъния и Чехия ще премерят сили с най-добрите карачи от местната сцена. Red Bull атлетът, познат като „човекът, който винаги живее на ръба“ – Максим Хубанец, ще бъде специален гост на състезанието.

Многократният шампион на Чехия ще пристигне на 20-ти август, за да се присъедини към warm-up парти събитие, организирано в X-Challenge Park, Царево.

За първа година Burgas Skate Open отваря категория жени, като всички дами, любителки на спорта, ще могат да се присъединят.

Снимка: Gaston Francisco / Red Bull Content Pool

Локациите, на които състезанието ще се проведе, са няколко:

  • 21.08 – Летен Театър в морска градина Бургас
  • 22.08 – скейт парк „Изгрев“
  • 23.08 – скейт парк „Изгрев“

Тази година скейтът е съпътстван от наситена културна програма.

По време на състезанието ще бъде представена фотографска изложба на Велико Балабанов, Ивайло Дончев и Михаил Новаков посветена на спорта. В бар Барабар ще бъде прожектирана премиера на най-новия български скейт филм, чието заглавие се пази все още в тайна.

Хип – хоп групата So Called Crew – Евгени Енчев (Гена), Матю Стоянов (Жлъч), Илия Григоров (Григовор) и Филип Църов (Трашър) – ще закрие състезанието с концерт, отново в бар Барабар.

Повече актуална информация за събитието ще намерите в страницата на събитието във Фейсбук.

Снимка:
Gaston Francisco / Red Bull Content Pool

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.