Red Bull Moreni Challenge: надмини себе си за трета поредна година в екстремна бегова надпревара

Единственото по рода си екстремно бегово състезание - Red Bull Moreni Challenge - се завръща в нов, различен формат!

0


Дата на събитието: 19.09.2020

Сподели

Shares

 

Снимка: RedBull content pool

Red Bull Moreni Challenge e иновативна екстремна бегова надпревара, която предизвиква най-смелите атлети, ориентировачи, катерачи, паркур състезатели и други опитни спортисти да преминат 600-метрово трасе от каменна река, нагоре по Витошките Морени. Предизвикателството стартира за трета поредна година, а Кирил Николов-Дизела и Антония Григорова ни дават професионални съвети как да се справим с него, ако наистина искаме да сме сред финалистите. 

Снимка: RedBull content pool

На 3-ти август ще бъдат позиционирани дървени арки, маркирайки старт от месност Златните мостове и финал на 600 метра нагоре по Морените.

Всеки участник ще има възможността да пробяга трасето между двете арки индивидуално в периода 03.08.2020г. – 13.09.2020г. и да засече най-доброто си време чрез GPS устройство (телефон или часовник).

ВИЖТЕ: Red Bull JOURNEYversity в света на необикновените преживявания

Резултатът трябва да бъде качен в апликацията Strava, като първите 15 жени и 25 мъже с най-добри времена, ще имат правото да вземат участие във финала на Red Bull Moreni Challenge, който ще се проведе на 19-ти септември в 10:00 часа.

Снимка: RedBull content pool

На 10-ти август всички ентусиасти ще имат възможността да се запознаят с миналогодишните победители в надпреварата, Александър Спасов и Деси Христова, които ще споделят досегашния си опит в състезанието и ще дадат съвети за ефективна подготовка.

Повече информация ще намерите на Facebook страницата на събитието Red Bull Moreni Challenge 2020, а какво представлява самият формат и как да го пречупите през собствената си призма, може да видите в следващото видео:

Red Bull JOURNEYversity

Ако си фотограф или оператор, който се вдъхновява от природата и човешките способности, обърни внимание на тази възможност, която предлагат Red Bull и 360°! За какво става дума? Изгледай видеото и ще ти стане ясно.То е от втората сесия на приключенския университет Red Bull JourneyVersity, посветена на катеренето, и показва перфектно атмосферата на това незабравимо преживяване, за което благодарим от сърце на гениалните Beardfrost Productions!Сега ви каним да преживеете осмата сесия – #RedBullJourneyVersityMoreniChallenge, свързана с уникалното състезание по бягане по Морените на Витоша. Кандидатсвай до 18ти май – петък! Наградният фонд е 2000 лв. Как?Тук ще намериш повече информация – http://www.360mag.bg/posts/99688

Публикувахте от 360° в Петък, 11 май 2018 г.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.