Експертът Fjällräven съветва какво е най-подходящото облекло и екипировка за летни приключения на открито

Шведският outdoor специалист с интересни предложения

0
 

Сподели

Shares

Ако питате нас, навсякъде е чудесна дестинация това лято, стига да е на открито и сред природата! Но, какво да облечем в планината ? Коя е най-подходящата раница/чанта за лека разходка извън града? Fjällräven (Фиелревен) ще ви помогне да подберете правилната екипировка, за да сте готови да отидете навсякъде!

Една от препоръките на марката за този сезон е HighCoastLiteJacketлеко и удобно яке за вятър с опростен дизайн и червено-бял логотип с известната Fjällräven лисица. Когато искате да го приберете, можете просто да го сгънете и пъхнете в собствения му джоб и така носенето на резервно яке става наистина лесно. А от такова винаги имате нужда в планината, особено предвид променливите атмосферни условия през лятото.

Друга полезна иновация в портфолиото на Fjällräven за тази година са панталоните и роклята от серията HighCoast, и двете следващи традицията на стилните и безвременни дизайни на шведския бранд. Леката и разтеглива материя на панталоните гарантира, че нищо няма да застане между вас и спонтанната идея да излезете на разходка след работа или с колело до любимия си плаж. Подобно на останалите облекла в колекцията, роклята е направена от рециклиран материал с два джоба за ръце отстрани. Кройката в кръста позволява да се регулира според формата и стила, а проветривия отвор на гърбая прави още по-удобна и в най-горещите летни дни.

ВИЖТЕ: Fjällräven: експертът с най-универсалната гама трекинг панталони този сезон

Относно раницата, Fjällräven има няколко подходящи идеи – като тук ще се спрем на HighCoastFoldsack 24 и HighCoastRolltop 26. Първият модел раница има интелигентна функция за сгъване отгоре, така че, дори когато е вече пълна и изведнъж се сетите че трябва да приберете още нещо, все пак ще можете да я затворите. Вторият модел пък е водоустойчива раница, идеална за дейности и излети в близост до или по вода. А и ако случайно ви изненада някой летен дъжд… И двете са направени от 100% рециклиран материал, а дизайнът им, разбира се, се основава на традициите и основните ценности на Fjällräven. Прости решения, изчистени линии и безвремие. С лекотата, с която трябва да можете да излезете в природата.

ВИЖТЕ: Раница Fjallraven Abisko Friluft 45: Тест-ревю за функционалност и практичност

Още от създаването си през 1960г., Fjällräven прави дрехи и екипировка за открито, които имат за цел да помогнат на хората да се наслаждават на разходките си навън, в близката гора или планина, на активната си почивка сред природата, или на пътуването си до работа и училище. И това, дори в атмосферни условия, в които много хора биха предпочели да останат вкъщи. За пролет-лято 2020 г. марката е разработила тъкани, които са по-проветриви и изсъхват по-бързо, идеални за слънчевите дни. За създаването им шведската компания залага на същите високи стандарти за функционалност, устойчивост и дизайн, с които се характеризират и останалите ѝ линии.

Научете повече и разгледайте моделите от линията High Coast на официалния сайт на марката  и в магазина им в TheMall, бул. Цариградско шосе 115, София.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.