Семинар по метода на „Ледения човек“ Вим Хоф ще се проведе в София през август

Събитието ще се проведе на 29 и 30 август

0


Дата на събитието: 30.08.2020

Сподели

Shares

 

Снимка: www.wimhofmethod.com

Искате да постигнете пълно усъвършенстване на духа и тялото и да достигнето до духовен дзен? SPARK Fitness & SPA ви предоставят тази възможност на 29-30 август в един семинар посветен на метода на Вим Хоф – „леденият човек“, пред който няма невъзможни неща.

Семинарът ще се проведе в два последователни дни и е подходящ за всеки, който иска да научи повече за себе си и разшири възможностите на ума и тялото си. Ще се запознаете  с трите основни стълба на метода на Вим Хоф, които включват техника на дишане, излагане на студ и развиване способности да контролираме тялото си.
Събитието ще се води от Барт Пронк – сертифициран инструктор по метода на „Ледения човек“.
Методът ще ви научи да използвате дишането си, да подобрите съня си, метаболизма, да бъдете здрави и енергични.
Снимка: www.wimhofmethod.com

Кой е Вим Хоф?

„Ледения човек“, както е познат е холандски екстремен спортист, способен да издържа на изключително ниски температури. Постиженията му са повече от впечатляващи – достига до 7200 м н.в на Еверест, облечен само с шорти и обувки, завършва пълният маратон в пустинята Набим без капка вода, изкачва Килиманджаро по къси панталони. Хоф държи 26 световни рекорда, а практиките му за ментално здраве помагат на хиляди хора по света.

Ползи от практикуването на метода на Вим Хоф

Ползите от практикуването на метода ще повлият благоприятно върху здравето ви и ще имат трайно положително влияние върху него.

Дихателните упражнения ще намалят нивото на стреса и ще засилят имунната ви система.Благоприятстват и за бързото възстановяване след физически натоварвания.

Излагането на студ спомага за намаляване на възпалителните процеси в тялото, балансира хормоните и засилва метаболизма. Сред ползите на терапията са подобрения в съня и повишаване на концентрацията.

Ангажираността развива способността да управляваме тялото и ума си, както и да развием търпение и решенителност, когато изпаднем в непредвидени ситуации.

Вим Хоф
Photograph: Enahm Hof/source: mpora.com

Методът на Вим Хоф облекчава симптомите на множество заболявания сред които множествена склероза, артрит, депресия, тревожност и др.

Семинарът не се препоръчва за хора със сърдечно-съдови заболявания или други сериозни здравословни проблеми, както и на бременни!
За записване за участие, както и повече информация посете страницата на събитието във Фейсбук. 
Местата са ограничени!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.