Участвай в лятната игра на „Стената“ и 360° и спечели туристическа раница Deuter Guide Lite!

Сподели до 31 август снимка от някое твое щуро лятно приключение в Instagram и грабни голямата награда

0
 

Сподели

Shares

Лятото е в разгара си – приключенията също. Но най-много в разгара си е нашето желание да раздаваме награди!

И тъй като много ни се иска да разберем как точно си прекарваш горещите дни, веднага ти вкарваме една оферта:

Участвай в лятната ни игра, организирана съвместно с магазини „Стената“ и си спечели туристическа раница Deuter Guide Lite!

Всичко, което се иска от теб е да пуснеш в Instagram снимка от някое твое щуро лятно приключение като го маркираш с двата хаштага на играта #stenata360 и #споделиемоцията. Разбира се, и да последваш 360mag и Stenata в Instagram – това ще ти донесе само хубави неща!

Правила на играта

Лятната игра на „Стената“ и 360° е с период на продължителност от 15 юли до 14:00 ч. на 31 август 2020 г.

Всеки участник има право да публикува до 3 снимки, отбелязани с двата хаштага на играта: #stenata360 и #споделиемоцията.

Участниците с повече от 3 снимки илитакива с основателно съмнение за манипулация  на вота ще бъдат дисквалифицирани.

За победител в играта ще се счита авторът на снимката, събрала най-много лайкове до 14:00 ч. на 31 август 2020 г.

Награда: Мъжки или дамски модел раница Deuter Guide Lite по избор

Раница Deuter Guide Lite

Deuter Guide Lite SL и Deuter Guide Lite

Новите модели Guide Lite включват само най-важното и са изключително леки. Въпреки това все така предлагат цялата функционалност, която ви е необходима за незабравим ден в планината.

Ако имате нужда от лека и удобна раница с перфектна функционалност, няма нужда да търсите повече. Защото според Стийв Бъфингтън, продуктов мениджър в Deuter, новата Guide Lite е „универсална, адаптивна и лека.“

Новите Guide Lite 28+ SL (дамски модел) и Guide Lite 30+ (мъжки модел) са оборудвани с новата гръбна система Alpine Lite за плътно, стабилно прилягане към гърба. Въртящите се презрамки се приспособяват към всяко движение на носещия, така че да не нарушат баланса дори през най-трудните участъци на изкачване.

Нов интегриран държач държи каската сигурно фиксирана от външната страна на раницата. Що се отнася до комфорта, тези два нови модела са много напред в нещата. Подвижните части на кръстния колан са удобни и могат да се свалят, ако искате да спестите тегло, или по време на по-спокойни дни в планината.

Deuter Guide Lite се предлага във версия 24 и 30 литра. SL версията на Guide Lite, създадена специално да пасва на женската анатомия, се предлага във версия 22 и 28 литра.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.