Вижте снимки от Garmin Pancharevo Run 2020

0
 

Сподели

Shares
Снимка: Христо Узунов/Garmin Bulgaria

На 12 юли 2020 г. от 08:00 ч. край езерото Панчарево в София се проведе 9-тото издание на най-голямото пролетно планинско бягане у нас Garmin Pancharevo Run.

Тази година освен, че заради глобалната пандемия пролетта се измести за средата на лятото, организаторите се постараха да ни бъде още по-разнообразно, като създадоха цели три бегачни състезания на 10, 21 и 42 км + велообиколка на Лозенската планина, която се проведе за първи път в деня преди маратона.

Снимка: Христо Узунов/Garmin Bulgaria

Победители в 10-километровата дистанция National Geographic Earth Day Run станаха Милица Мирчева от СК „Атлет-Мездра“ и Йоло Николов, които финишираха съответно за 38:13 мин. и 32:18 мин.

В полумаратона на 21 км първото място спечелиха Симона Неделчева, с време 1:55:03 ч. и Стоян Владков, който отчете 1:29:15 ч.

В най-тежката дисциплина – бягането на 42 км, на стълбицата на победителя се изкачиха Славена Топалска от СК „Бегач“, която взе дистанцията за 4:26:22 ч. и Станимир Димитров, пробпгал трасето за 4:09:16 ч.

Снимка: Христо Узунов/Garmin Bulgaria

Всички участници в Garmin Pancharevo Run получиха пакет спортни подаръци от Garmin Bulgaria, UST Brands и National Geographic.

Победителите от различните бягания при мъжете получиха премиум мултиспорт часовник Fenix Chronos от Garmin, а при жените Fenix 5s Plus Sapphire.

Класиралите се на второ и трето място пък получиха разнообразни награди, осигурени от UST Brands.
Специален гост на събитието беше ултрамаратонецът Краси Георгиев.
Състезанието се проведе при строги противоепидемични мерки, като и организатори и участници се стараеха да избягват струпванията на големи групи хора на едно място и спазваха необходимата дистанция.
Каква беше атмосферата в надпреварата вижте в тази галерия със снимки от старт зоната:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.