Опознавателното бягане ЧепънСкай ще се проведе в неделя 5 юли

Началото е в 8:00 ч., в центъра на Драгоман

0


Дата на събитието: 05.07.2020

Сподели

Shares

„ЧепънСкай отблизо и на място“ е част от съпътстващата програмата на деветото поредно издание на Байк и Рън за Чепън.

Организаторите на най-обичаното състезание сред природата край Драгоман организират поредица предварителни събития, за да ви подготвят за победа преди старта на основното състезание.  Първото от тях – „ЧепънСкай отблизо и на място“ ще се проведе на 5 юли. Целта му е опознавателно бягане по новото 30-километровото трасе на Байк и Рън за Чепън.  Добре дошли са също и тези, които искат да са подготвени за старта на състезанието на 17 октомври или просто искат да се насладят на уникалната природа на Драгоман.

Събитието е подходящо за хора с физическа подготовка и с известен опит в трейл бягането и е първото от серия безплатни прояви посветени на Чепън планина и Драгоманското блато.

Място на срещата: Събиране в Драгоман, на центъра пред общината, в 08:00 часа на 5 юли. Очакваното време на завършване е около 17:00 часа. Възможност за обяд и бира – на място в града.

Ваши спътници в начинанието ще бъдат атлетите Милен Тончев и Гергана Малчева, които ще ви придружават и напътстват по време на цялото бягане.

ВАЖНО! Предвидете си по-голямо количество вода (поне два литра), защото по трасето има само една чешма, а юли месец в Чепън може да бъде доста горещ. Слънцезащитата също е препоръчителна – шапка, кърпа, очила и мазила. Следете прогнозата за времето за евентуална допълнителна екипировка.

След събитието ще бъде качен и трак на трасето.

Задължителна регистрация за събитието: https://bit.ly/2C5HTp2

Очаквайте и следващите мероприятия от серията:

‣ Изкачване на Петровски кръст – 13 септември 2020 г.
‣ С Байк на Чепън – опознавателно преминаване с велосипед през 23-километрово трасе на Байк и Рън за Чепън – 26 септември 2020 г.
‣ Доброволческа акция в покрайнините на Драгоманското блато

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.