Маратон София 2020 се задава на 11 октомври – елате в Зона Garmin!

Очакват ви много игри с изненади!

0


Дата на събитието: 11.10.2020

Сподели

Shares

 

Стартира записването за Маратон София 2020, който тази година ще се проведе на 11 октомври, а стартът ще бъде даден в 9:30 ч. на площад Батенберг пред Националната Художествена галерия.

Предвидени са различни дистанции, според желанието и възможностите на участниците – 10 км Garmin RUN; 21.098 км; 42.195 км.

По традиция 10-километровата дистанция и този път е част от световните Garmin Run Series.

Трасето на състезанието преминава през центъра на София, близо до повечето исторически забележителности, а стартът за различните дистанции е както следва:

  • 9:30 ч. – 42.195 км
  • 9:45 ч. – 21.098 км
  • 10:00 ч. – 10 км Garmin RUN
Сутрешната загрявка на отбор Garmin, в която традиционно може да се включи всеки желаещ, тази година ще се води от Магдалена Христова, треньор по лека атлетика в Priority sport. Маги е рекордьор по скок на дължина, финалист на европейски и световни първенства и многократна национална шампионка.
Загрявката започва в 8:45 ч. около Зона Garmin.

Отбор Garmin

Отбор Garmin

Както всяка година и сега, до 1 октомври, Garmin Bulgaria даде възможност на желаещите да станат част от отбор Garmin. Всеки записал се в отбора ще сподели тръпката от състезанието, заедно със своите съотборници.

Освен това, като част от отбор Garmin ще получи и специален Garmin стартов пакет!

Маратон София 2018
Снимка: marathonsofia.com

Зона Garmin

И тази година гостите и участниците ще могат да посетят специално обособената Зона Garmin, в която ви очакват различни забавления и игри за малки и големи + вълнуващи  награди!

За да е по-интерактивно изживяването, тази година от Garmin са приготвили и нова игра с 25 различни предизвикателства. Желаещите да се включат ще трябва да намерят скритите иконки, всяка от които отклчва определено предизвикателство, носещо и съответната награда. Заниманието е подходящо за деца или дори цялото семейство!

Част от игрите са за най-висок скок, най-бързо бягане, най-атрактивен танц и най-гъвкаво тяло, тласкане на гюле, владеене на чужди езици и много други…

Наградите, които ви очакват: 12 броя фитнес гривни Vivofit 4, 2 броя семейни награди и 50 броя утешителни награди!

Също така в рамките на Зона Garmin ще можете да тествате уникален велотренажор на TACX, върху който ще бъде монтиран велосипед Scott Addict Disc, както и да изпробвате слаклайн лентите на Gibbon.

Специални гости на Зона Garmin са Дара Екимова и Искрен Тончев (Искрата), както и Ива Екимова, с които ще имате възможност да се срещнете, снимате и да получите автографи.

В зона Garmin се спазват противоепидемиологични мерки, съобразно приетите здравни и всички хигиенни изисквания. Всички игри са индивидуални и не изискват близък контакт.

Приканваме ви да бъдете отговорни!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.