Съвместният курс по парапланеризъм с професионалистите Весо Овчаров и Ясен Савов с нови дати!

Само сега с 5% отстъпка от цената на курса за приятели на 360!

0
 

Сподели

Shares
Европейско първенство по парапланеризъм, Македония 2016
Снимка: 14th FAI Paragliding European Championship 2016

Винаги сте мечтали да видите света от птичи поглед? Искате да се научите да летите и да се надпреварвате с вятъра? Весо Овчаров и Ясен Савов ви дават такава възможност в един вдигащ подобаващо адреналина курс по парапланеризъм.

От 27-ми юни до 5-ти юли двамата най-добри пилоти в България ще ви научат как да се реете в облаците и ще ви покажат света под друг ъгъл. Побързайте, защото остават само няколко свободни места!

Курсът ще се проведе в меката на българския парапланеризъм – Сопот, където за съжителството на всички курсисти и инструктори има резервирана цяла възрожденска къща в центъра на града. Целта е възможно най-висока ефективност на учебния процес – съответно, най-бързо напредване в спорта.

Няма да ви лъжем – шансът да уцелите двамата, при това едновременно, в България е незначителен! Топ пилотите ни имат постоянни ангажименти по целия свят и само усложнената епидемиологична обстановка ги задържа да не полетят над далечни земи!

Весо Овчаров
Снимка: Весо Овчаров – личен архив

Програмата включва: пълна екипировка, теория, полети от нисък учебен хълм, полети от планина (900м денивелация), транспорт до учебния хълм и прибиране при кацания извън Сопот, както и по един тандемен полет с един от нас за всеки курсист.

Капацитетът на записаните участници е ограничен, до 4 или 5 човека, а крайният срок за записване е 5-ти юни (петък) следобяд.

Цена на курса: 990 евро.

Цена на нощувката: 20 лева/нощ.

Цена на билета за лифта при планинско летене: 10 лв.

За записвания и повече информация може да позвъните на тел. 0885646114 или да изпратите съобщение във Фейсбук страницата на Весо Овачаров.

Ако кажете, че сте научили за курса от нашата статия получавате 5% намаление!

За двамата инструктори:

Весо Овчаров

Весо Овчаров, Дубай, World Air Games
Весо Овчаров. Фотограф: Георги Кожухаров-Дневник, Red Bull JOURNEYversity

Единственият български пилот в световния елит на акробатичната дисциплина на парапланеризма. Настоящ световен рекордьор в дисциплината infinity tumbling(безкрайно превъртане). Пилот на Red Bull. Лети от 20 години.

Ясен Савов

Ясен Савов
Ясен Савов

Единственият източноевропейски пилот печелил европейската титла в дисциплината cross country, както и единственият българин стъпвал на подиум на световна купа в същата дисциплина (с първи, втори и трети места). Пилот на Ozone. Лети от 22 години.

Двамата са лицензирани инструктори и тандемни пилоти.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.