Включи се в Instagram играта на Garmin Bulgaria и 360mag и спечели часовник Garmin Fenix 5X

Играй за личния часовник на нашия творчески директор!

0
 

Сподели

Shares

 

Карантинените забрани падат една по една, планините стават все по-достъпни, а лятото почти ни връхлетя! По този повод с Garmin Bulgaria искаме да те стимулираме отново да влезеш във форма. Ето защо Иван Панчев – творческият директор на 360mag.bg реши да свали от ръката си своя личен часовник Garmin Fenix 5X и да го превърне в стимулираща награда за активни хора!

Всичко, което трябва да направиш, за да спечелиш часовника е:

  • Харесай профилите на garmin_bulgaria и 360mag в Instagram до 14:00 ч. на 03 юни 2020 г.
  • Тагни като коментар под публикацията за играта името на двама твои приятели, с които споделяш приключенията си. Можеш да оставиш коментара си под който и да е от постовете с визията на играта в двата профила.

Името на печелившия ще изтеглим чрез томбола в 15:00 ч. на 03 юни 2020 г. и ще го съобщим веднага след това в пост на нашата Фейсбук страница и в профила ни в Instagram!

Забележка: Наградният часовник Garmin Fenix 5X  доскоро беше верен спътник в приключенията на нашия творчески директор и в тази връзка не е нов. 

Играта се организира от 360mag.bg. Право на участие имат всички физически лица, които приемат настоящите общи условия, с изключение на служители на организаторите, свързаните агенции, както и членове на техните семейства (деца, родители, съпрузи), и са изпълнили всички правила на играта до 14:00 ч. на 03 юни 2020 г.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.