Какво ново в Петното

0


Дата на събитието: 04.08.2011

Сподели

Shares

I LIKE MY SYNTHESIZER

Поне две неща грабват окото и ухото веднага, когато става въпрос за програмата на >може би най- новия и интересен клуб в София.

„Петното на Роршах“ идва от Пловдив и отскоро се е паркирал на ул. „Христо Белчев“ 8А. Приветстваме го горещо и се надяваме да поостане.

На 04.08., от 21:30, под шапката на White Label Session ще можете да се насладите на една наистина красива музикална вечер. Тя ще бъде посветена на един от най-отличителните елементи на испанската култура – фламенкото. Очакват ви неизчерпаема енергия, богатство от екзотични ритми – автентични и модерни, огромен положителен заряд и лятно настроение.

Само за справка – зад White Label Sessions стоят Koka Mass Jazz (ако все още не ви говори нищо даваме жокер – Блуба Лу) и Дюкян Меломан. Обещаващо!

На 12.08. и 13.08. пък ще има „We Play Vinyl“, където ще развъртят винили I LIKE MY SYNTHESIZER и Roy Owens.

„Правим ревизия на нашите рекърд колекции. Аз и Рой споделяме любовта си към винила и бихме искали да я споделим с ценителите на топлият звук.“, казва за партито Иво Стоядинов от I LIKE MY SYNTHESYZER. Иво идва от групи като Бейбифейс Клан и Imbeсiles & the Poison Umbrella, а самостоятелните му неща са поне толкова впечатляващи. Така че ако по някаква странна причина сте в столицата по това време – ето една читава оферта за парти с нещо разхладително в ръка.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.