Школа за приключения Роук обявява детски“Конкурс за щастие“

В надпреварата могат да участват младежи между 11 и 16 годишна възраст

0
 

Сподели

Shares

 

Детска школа за екстремни спортове Роук
Снимка: архив – Роук

Наложената карантина засегна пряко и най-малките като понижи или изцяло изключи активността им и поддържането на здравословен начин на живот. Поради тази причина Школа за приключения Роук, дава възможност на няколко деца да спечелят изцяло безплатно няколкодневно приключение сред природата, във високата планина, след отпадането на противоепидемичните мерки. 

Първата у нас детска школа за екстремни спортове – Роук, организира конкурс за деца, който ще им даде възможност скоро след приключване на извънредното положение, да бъдат отново сред природата на няколкодневно приключение във високата планината.

Участниците в кокурса трябра да изпратят личен видео клип (или, по изключение, есе) с размисли на тема “Светът от древността и съвременния свят – какво спечелихме и какво загубихме?”.

Окуражават се младежи от 11 до 16 годишна възраст да им изпратят клипчета със своята гледна точка за разликите между органичния свят на древността и съвременния технологичен свят.

Детска школа за екстремни спортове Роук
Снимка: архив – Роук

Организаторите призовават участниците да бъдат честни – без да ползват помощ от родители (защото знаят как да разберат), да говорят от душата си и да не се притясняват как звучат мислите им!

Крайният срок за участие е 20 май 2020 г.

Кандидатите могат да изпратят линк към своето клипче на мейл: office@rokeadventure.com или на лично съобщение в страницата във Фейсбук на организаторите.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.