Стартира дарителска кампания за х. Синаница, която бе опустошена от ураганен вятър

Ураганен вятър е унищожил 1/3 от покрива на хижата

2
 

Сподели

Shares

След силен ураганен вятър и небрежни туристи, хижа Синаница, една от най-любимите ни български хижи, е почти унищожена. Стартира дарителска кампания, в която заедно можем да помогнем за възстановяването ѝ.

След силен ураганен вятър, първият етаж на постройката се пълни със сняг, а щетите са значителни. От стихията е унищожен е 1/3 от покрива на хижата.

Във връзка с нанесените щети от урагания вятър, хижа Синаница има спешна нужда от ремонт на покрива, за да продължи да съществува и да посреща своите любими туристи.

Стартира дарителска сметка, чрез която всеки може да помогне за възстановяване на мястото в най-кратък срок – според домакините в края на юни или началото на юли.

Дарителската сметка, на която може да помогнете е следната: 

Сметката на сдружение ТД „Синаница 2000“ гр.Кресна е: BG61BPBI79221014735301, Юробанк България АД.

За повече информация за дарителската кампания, както и за връзка с хижарите, посетете Фейсбук страницата на хижа Синаница.

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. Имам следното питане , ако ТД Синаница е стопанин на сградата ,кой е Собственник и какви са условията за стопанисване на обекта , имам предвид договорни условия за стопанисване и за поемане на разходи свързани с щети нанесени от природата . Подпомагане на стопаните с дарение е добра инициатива която подкрепям ,но се питам как Собственикът на сградата ,разпределя дивидент от Стопанинът, и ако в договорът Собственникът не е ангажиран с подбни разрушения -защо .

  2. Аз се питам защо няма застраховка обектът. Всяка година застраховам жилището си. Сумата не е висока, но досега съм получавала обезщетения след двете земетресения, наводнения от съседи, както и изгърмял компютър от гръм.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.