#СподелиЕмоцията с магазини „Стената“ и спечели висококачествена раница за твоите приключения

Предизвикателството ще продължи четири седмици

0
 

Сподели

Shares

Магазини „Стената“ предизвикват своите клиенти да споделят любимите си спомени за незабравими емоции. Идеята на играта е да си припомним хубавите моменти и да се заредим с надежда и оптимизъм, че скоро ни чакат нови приключения.  

Предизвикателството ще трае 4 седмици (от 25. 03. 2020 г. до 22. 04. 2020 г.) и освен приятните емоции, към които ще се върнат участниците, ще имат възможност да спечелят туристическа раница Deuter Futura 22SL или Deuter Futura 24 по избор.

За да се включите в играта, е нужно да изберете най-хубавата си снимка от любимо приключение и да я изпратите на: spodeliemociata@stenata.com с кратък разказ за приключението или за ролята на любим продукт от „Стената“ в него.

Условието е снимката да бъде авторска и с минимална ширина 800 пиксела. Следващата стъпка е споделите снимката с текста в профила ви, като добавите таг #споделиемоцията #екипирайемоцията.

НАГРАДИТЕ

Дамската раница Deuter Futura 22 SL се отличава с гръбната си системата в стил „батут“ и е идеална за пътуващи дами, които търсят кросоувър вариант, подходящ както за градските улици, така и за планински преходи. Тъй като гръбът на жените не е толкова дълъг, колкото при мъжете, системата SL е изработена да бъде малко по-къса от тази на стандартните раници на Deuter.

Хипбелта е изработен с конусовидна форма, за да осигури правилно анатомично прилягане. Раменните презрамки са поставени по-близо една до друга, по-тесни и по-къси са и имат по-малки катарами и по-тесни заострени краища на каишката, за да се предотврати триене под мишниците и да се елиминират точките на натиск в областта на гърдите.

Aircomfort Sensic System се състои от мрежеста система със стомамена рамка, която държи раницата далеч от гърба, за да позволи охлаждащия ефект на циркулацията на въздуха.

Функционална туристическа раница за господа Deuter Futura 24 е идеална за еднодневни походи, за офиса или за разходка из града. Конструкция на мрежестата гръбна система Aircomfort Sensic съчетава лекота, перфектно прилягане, удобство на движенията, гъвкавост и максимална вентилация благодарение на авангардни нови решения.

Раниците Futura на Deuter са с фокус върху използването на най-добрите материали в съчетание с най-добрия гръб и носеща система, за да се получи най-добрата раница. Високоеластичната стоманена конструкция от две пружини на системата Aircomfort FlexLite осигурява максимална свобода на движенията и тристранна въздушна циркулация при минимално тегло.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.