Garmin vivosmart 4: оптимизирай ежедневието със стил

С Garmin vivosmart 4 оставаме активни, без да изневеряваме на стила си.

0
 

Сподели

Shares
Vivosmart 4-series
Фитнес тракери Vivosmart 4 (снимка: garmin.com)

Повече от 30 години Garmin се развива като бранд, утвърден с технологиите си от висок клас и с професионалните спортни часовници, като например GPS-часовника Approach S10, създаден специлано за почитателите на голфа. Фитнес тракерите на Garmin безспорно вършат чудеса за проследяване на активностите и анализиране на различни параметри, така че спортистите да не пренебрегват почивки или пък да увеличат тренировките при необходимост.

Vivosmart 4
Vivosmart 4 завършва стила с изчистен, смарт дизайн (снимка: garmin)

Но не е нужно да тренираме за маратон или да се подготвяме за гребане в регата, за да се възползваме от предимствата, които смарт гривните на Garmin имат да предложат. Сериите Vivosport, Vivofit и Vivosmart са снабдени с широка гама от достъпни фитнес тракери, подходящи за всеки активен човек. Последното до момента попълнение в линията на Vivosmart е Garmin vivosmart 4. Водоустойчивата гривна може да се похвали с изключително изчистен, стилен дизайн и широк спектър от фитнес и уелнес функции. Vivosmart 4 ни подкрепя в желанието ни да бъдем по-активни, по-здрави и по-малко податливи на стрес!

Още: Повече за историята на бранда Garmin и неговите основатели

vivosmart 4
По време на практика vivosmart 4 записва и анализра упражненията и повторенията плюс времето за активност и времето за почивка. (снимка: garmin)

Спорт и стил в симбиоза

Vivosmart 4 допълва елегантния стил на съвременния човек, като го подчертава деликатно с изчистен смарт дизайн. В същото време разнообразните функции на тракера ни дават шанса да се възползваме максимално от по-активно и здравословно ежедневие. Kрачкомерът, проследяването на изкачени етажи, изгорени калории и интензивни минути, както и отчитанията на стрес, сърдечна честота, сън и активност са само някои от тях. По този начин vivosmart 4 съчетава спорт и стил в един елегантен дизайн върху китката!

vivosmart 4
Vivosmart 4 завършва стила с изчистен, смарт дизайн (снимка: garmin)

Останете в движение

Vivosmart 4 преброява крачките, изгорените калории, интензивните минути, за да сме наясно колко сме активни. А когато се застоим за по-дълго, смарт гривната ни напомня, че е време да се раздвижим. Същевременно Body Battery енергиен мониторинг ни насочва с информация кога е подходящият момент за следващата активност и кога е време за почивка.

Garmin vivosmart 4
Garmin vivosmart 4
Garmin vivosmart 4
Garmin vivosmart 4 (снимка: garmin.bg)

По време на тренировка vivosmart 4 записва упражненията, повторенията и почивките. Ако случайно забравим да стартираме таймера, Move IQ функцията ще го направи вместо нас и ще засече активността автоматично. След края на всяка една тренировка можем да видим резултатите си в Garmin Connect, където да ги сравним с тези на приятели и семейство.

Водоустойчивостта на часовника го прави подходящ за плуване, а яркият дисплей се включва само при необходимост и се променя автоматично според околната светлина, така че видимостта е оптимална във всяка една ситуация.

Garmin vivosmart 4
Garmin vivosmart 4 (снимка: garmin.bg)

Останете здрави

Вграденият Elevate пулсомер следи целодневно нивата на стрес и напомня да релаксираме, когато е необходимо. За целта гривната е оборудвана с дихателен таймер за релаксация. Същото важи и за сърдечния ритъм – ако той неочаквано се покачи над прага, който сме задали, vivosmart 4 своевременно ще ни извести. А с вградения Pulse Ox сензор можем да изчислим наситеността на кислород в кръвта си – независимо дали сме активни или докато спим. Удобната силиконова каишка позволява да държим часовника на ръката си, дори и по време на сън.

Garmin vivosmart 4
Достъп до социалните мрежи и техните нотификации от дисплея на гривната, получаване на смарт известия, отговаряне с предварително зададени текстове – всичко това е възможно, докато сме физически активни. (снимка: garmin)

Останете свързани

Garmin vivosmart 4
Garmin vivosmart 4 (снимка: garmin.bg)

С vívosmart 4 имаме възможност да останем свързани, докато сме активни. Достъп до социалните мрежи и техните нотификации от дисплея на гривната, получаване на смарт известия, отговаряне с предварително зададени текстове – всичко това е възможно, докато сме физически активни и смартфонът не е до нас. А приложението Garmin Connect ни позволява да се свържем с онлайн общност от съмишленици, с които да споделяме данни за тренировки или пък да предизвикваме приятели за сравняване на постижения.

Vivosmart 4
Vivosmart 4 записва и анализра упражнения ти, повторенията и сетове, заедно с времето за трениране и времето за почивка,
(снимка: garmin)

Vivosmart 4: основните функции

  • Вградени сензори: сърдечна честота (вграден пулсомер), разширен мониторинг на съня с REM-сън, целодневен мониторинг на стреса, таймер за дишане, енергиен Body Battery мониторинг;
  • PULSE OX на китката: този сензор изчислява нивото на насищане на кислорода в кръвта. Измерванията зависят от различни фактори, сред които цялостното здравословно състояние и физическа издръжливост;
  • Фитнес мониторинг: осигурява информация за настоящето фитнес ниво, като използва схемата VO2 max fitness age;
  • Специфични таймери за активност за ходене, бягане, силови тренировки, йога, плуване в басейн и други;
  • Живот на батерията: до 7 дни (при изключена функция Pulse Ox за проследяване на съня);
  • Свързани функции: смарт известия, достъп до музика, функция за намиране на телефона и др.;
  • Garmin Connect: чрез интуитивен интерфейс приложението осигурява достъп до подробна информация от ежедневието на потребителя. Свързва ни с онлайн общност за споделяне на данни за тренировки с други потребители с опции за предизвикване на приятели и сравняване на постижения.

Vivosmart 4 можете да откриете в магазините на Garmin, както и онлайн на: www.garmin.bg.

 

ОЩЕ ОТ GARMIN:

Три модела спортни часовници Garmin за активни хора

Мобилните плащания с Garmin Pay вече са възможни и в България

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.