Ново предизвикателство пред Българския фрийрайд отбор

Младежите ни ще се състезават на Ordino-Arcalis в Андора.

0
 

Сподели

Shares

Българският фрийрайд отбор ще завърши месец февруари с 3-звездното състезание Ordino-Arcalis за младежи и девойки в Андора. В него участие ще вземат Bobo Garibov (17г., ски), Tina Bliznakova (16г., ски) и Денис Марков (11г., ски).

Това ще бъде първото състезание за Денис, който е най-малкият член на отбора. В неговата категория сили ще мерят 25 скиори под 14-годишна възраст.

Склонът за състезанието ще бъде същият, на който миналата година се проведоха 2 квалификации за мъже и жени и където Борис Първанов зае трето място при мъжете. Стартът е потвърден за 29-ти февруари 2020 г., 10:45 (Андорско време). Стартовите номера на талантите ни са: Денис – 11, Борислав – 55 и Тина – 62.

Това е едно от по-важните състезания за Бобо и Тина, които имат шанс да натрупат добри точки и да се наредят на челни позиции в ранг листата.

По време на цялата подготовка младежите ни са придружавани от Boris Javorov Parvanov и от родителите на Денис. За съжаление състезанието няма да се излъчва на живо, можете да следите страницата ни за повече информация.

Пожелаваме им успех и добри атмосферни условия!

!!!  

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.