EXTREME SPORTS CHANNEL Август 2011

0


Дата на събитието: 30.08.2011

Сподели

Shares

Акценти от EXTREME SPORTS CHANNEL Август 2011Акценти от EXTREME SPORTS CHANNEL Август 2011

НОВ СЕЗОН: Fantasy Factory4 сезон
(Фабрика за мечти)

Лудориите продължават за скейтборд легендата и предприемач Роб Дайрдек между стените на неговото непрекъснато развиващо се творение, известно като „Фабриката за мечти“. В най-забавния сезон на поредицата досега Роб създава още повече възможности за изключителни преживявания и невероятни скейт сесии, като изгражда нови рампи и препятствия на мястото, което вече беше рай за скейтбордистите. Някои от акцентите през новия сезон включват изобретяването на първата скейтборд кола в света, скокове от 5-етажна сграда, опити да се понесат на гигантска вълна край остров Кауаи с помощта на Леърд Хамилтън и да приготвят най-скъпия в света печен кашкавал.

От 15 август, всяка седмица от понеделник до четвъртък, двойни епизоди, 11:45 и 15:55

НОВ СЕЗОН: Mantracker 5 сезон
(Ловецът на хора)

Страхотно ново и нестандартно реалити шоу! Няма награди – това е просто шанс да успееш да надхитриш Ловеца на хора. Тери Грант е експерт ловец и във всеки епизод той преследва двама души насред отдалечената канадска пустош. Те може да са приятели, колеги или напълно непознати. Но те са плячката и всичко, което знаят е, че са оставени с карта и компас и трябва да достигнат до дестинация, която е на разстояние от около 50 км. Разполагат с 36 часа да стигнат до определената спасителна точка. Но дали ще успеят да се справят с тежкия терен и с „партньора” си, докато ловецът на хора е по петите им? За да не бъдат заловени, трябва да се слеят със заобикалящата ги среда, но техният преследвач наближава…

От 15 август, всяка седмица от понеделник до четвъртък, 19:40

Акценти от EXTREME SPORTS CHANNEL Август 2011

ПРЕМИЕРА: IFMXF 2011
През август с пълна газ и много прах ни връхлита отново IFMXF с величията на моторните спортове, които дават старта на Световния шампионат по фрийстайл мотокрос „Нощ на скоковете“ в Торино. След това шумно продължават към Берлин за втората и третата си спирка. Тези луди глави се изправят срещу дълги рампи, тунели и други платформи, за да демонстрират най-добрите си трикове.

3 и 4 август, 17:10 и 17:35

ПРЕМИЕРА: FIM World Motorcross MX1 & MX2 (2011)
Световният шампионат по Супермото на Международната федерация по мотоциклетизъм се завръща за състезателния сезон 2011, като стартира от Буска, градче в северна Италия. След експлозивното откриване цялото състезание се премества за следващия етап в България и се установява в Плевен, един от големите градове и много важен финансов център в северната част на страната.

От 9 август, всеки вторник, 17:10

За повече новини от спортните събития по целия свят посетете
www.extreme.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.