MOZA Mini-MI: Улови момента като професионалист

Създавай кадри като на кино с помощта на стабилизатора за смартфон MOZA Mini-MI!

0
 

Сподели

Shares
MOZA Mini MI
Стабилизатор за смартфони MOZA Mini MI | снимка: store.gudsen.com

Всички ахваме, когато гледаме видео, заснето като филмова продукция. Но опитвайки да създадем своите аматьорски екшън видеа или завладяващи кадри, често осъзнаваме, че това съвсем не е лесна задача. Крайният резултат обикновено е нещо средно между филма „Проклятието Блеър“ и клип от прозореца на рейс, заснет от 100-годишна баба с треперещи ръце.

Оказва се обаче, че нещата не са толкова сложни, колкото изглеждат. Всичко, от което се нуждаем, за да влезем в ролята на професионални фотографи, е правилният стабилизиратор за заснемане, който да компенсира всяко трепване, да проследи всяко движение и да развърже ръцете ни за създаването на впечатляващи кадри чрез арсенала от режими, с които е снабден. Представяме ти нашият фаворит: гимбалът MOZA Mini-MI, верен помощник в документирането на перфектните кадри.

Стабилизаторът за смартфони MOZA Mini-MI

е една от онези умни джаджи, които са в състояние да превърнат мобилния ти телефон в професионална камера. Идеално компенсирайки трептенето на ръката при движение или ходене, стабилизаторът ще ти помогне да постигнеш изключително ясен образ.

Оптимизирай креативността

MOZA Mini MI три оси
Снимка: store.gudsen.com

Освен с ергономичния си дизайн, Mini-MI може да се похвали и с независима системa за управление за всяка ос: хоризонтална, вертикална и наклонена. Благодарение на вградения си жироскоп, стабилизаторът осигурява отлично фиксиране на желания кадър, едновременно с плавно и кинематографично движение при заснемане. С наличния в комплекта трипод MOZA Mini-Mi осигурява гъвкавост на ръчното позициониране, което дава повече свобода и по-разнообразни възможности за заснемане.

Кадри като на кино

Въпреки достъпната си цена, MOZA Mini-Mi е оборудван с професионални настройки за снимки и видео. С вградените бутони на ръкохватката камерата може да бъде изцяло контролирана: фокусиране, увеличаване, преглед на снимки, промяна на ISO, EV и баланса на бялото. Не на последно място Mini-Mi осигурява стаблиността, необходима за заснемане на slow motion и time-lapse видеа, както и на панорами.

Mini-MI-3_1024x1024
Снимка: gudsen.com

Стабилизаторът разполага с осем режима за проследяване, които се използват при движещи се обекти – камерата проследява обекта в избраната зона за фокусиране, докато той се движи из кадъра. MOZA Mini-MI позволява също видео стрийминг на живо във Facebook, YouTube, Instagram и Twitter. А приложението MOZA поддържа RGB настройки за постигане на персонализирани филтърни ефекти.

Безжично зареждане

MOZA Mini-MI wireless
Снимка: gudsen.com

MOZA Mini-MI е първият стабилизатор за смартфони, който предлага безжично зареждане. Използвайки индуктивна технология, Mini-MI позволява зареждане на мобилния телефон безжично, по време на снимане. Бъди спокоен, че смартфонът ти ще остане зареден и разчитай на него навсякъде и по всяко време за снимки!

Всички функции на MOZA Mini-MI може да разгледаш тук.

Създаването на впечатляващи кадри вече е възможно, дори когато си в неудобна поза или ръцете ти треперят; когато заснеманите обекти се движат бързо; а също и докато си в движение или в превозно средство. MOZA Mini-MI е тук, за да превърне мобилния ти телефон в професионална камера за създаване на филми!

Общи характеристики
  • Максимален наклон: 165˚
  • Максимално вертикално завъртане: 310˚
  • Максимално хоризонтално завъртане: 360˚
  • Време за работа: 10ч.
  • Тегло: 543 g
  • Безжично зарядно: 5W
  • Съвместим с широчина на телефон 61-92 мм
  • Bluetooth 4.0 / USB Input – Micro USB

Открий MOZA Mini-MI онлайн на: www.internity.bg или: www.telenor.bg, както и в избрани физически магазини на оператора.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.