Победа и общо три подиума за Българския фрийрайд отбор в Австрия

0
 

Сподели

Shares

 

Състезанието OPEN FACES 2020 – 1*FWQ | 2*FJT Alpbachtal продължава и тази година да носи успехи на момчетата и момичетата от Българския фрийрайд отбор

Борислав Гарибов продължава да впечатлява във Freeride Junior Tour, като след 2-то си място в Kappl преди няколко седмици, победи въпреки много силната конкуренция в неговата категория на ски U-18! Креативна и чиста линия в горната част и стилни скокове на кикърите с красив мют граб на първия и впечатляващо 360 на последния му донесоха първото място! Този успех го поставя в много добра позиция за финалния ранкинг за сезон 2020 и то още преди да е събрал минимума от три резултата.

Тина Близнакова пък оправда уайлд картата, която получи от организаторите и за втори пореден път стъпва на подиума с 3то място след чист и плавен рън, в който включи дроп и два скока от кикърите със стилно шифти на последния. Това бе едва второто й състезание във Freeride Junior Tour!

При големите в най-оспорваната и многобройна категория на ски мъже миналогодишния победител в състезанието Боян Бъчваров успя отново да се качи на стълбичката с 3-то място, като отново демонстрира много чисто и обрано каране спрямо условията. Лека загуба на контрол при приземяването на хубав бекфлип в горната част вероятно му коства и още по-предно класиране, но въпреки това бе достатъчно за нов подиум и важни точки за Freeride World Qualifier.

Отново страхотна организация и лайв стрийм от OPEN FACES Freeride Series!

Следваща спирка – Арлберг, Австрия!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.