Аутдор романтика: Най-подходящите подаръци за екстремно влюбени двойки

Най-удачните предложения, демонстриращи любовта към половинката ви!

0
 

Сподели

Shares

Ето че еротичната, сякаш копринена, сянка на 14-ят ден от февруари неусетно надвисва над клетите обвързани двойки по цял свят. Купидон отново е тук, но този път стрелата му няма да ни влюбва в случаен непознат, а ще ни накара да купим тон материални изражения на любовта към половинката ни…

Хлъц! Ама какви да бъдат този път, та вечерта да завърши с издран гръб, вмест с насинено око?

Нашият специалист по семейна консултация на приключенските двойки проф. д-р в.н.л. Любомир Херувим-Валентинов от Катедрата по алтернативни любовни пози върху катедри, е подбрал няколко продукта, подходящи за обвързани хора с активен начин на живот, които ще допринесат за бурното разпалване искрата на любовта в празничната нощ, а и след нея.

Сдвоени спални чували

Едно от най-добрите подаръчни предложения за влюбена двойка – два спални чувала, които се сдвояват помежду си, формирайки по този начин любовния Волтрон. Всичко, от което се нуждаете са еднакви чували с ляв и съответно десен цип.

Бенефитите от подобна конфигурация са много, а един се откроява ярко –  вече няма да е нужно да обелвате партньора си като банан, само за да го прегърнете, без помежду ви да има пластове гъши пух. Телесната ви топлина също няма да бъде загубена в пространството. Вместо това ще образува защитна романтична атмосфера, благодарение топлоизолационните свойства на спалните чували.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Полезни факти при избора на спален чувал

Хамак за двама

Разлюлейте връзката си с хамак за двама! Създадено да издържи в пъти по-голямо натоварване от хамаците по 1 персон, това изделие за бичене на активен айляк предлага както опции за идилично съзерцание на шарената сянка в прегръдките на любимия човек, така и възможност за по-експресивната му употреба като люлееща се ладия на любовта. Внимавайте – не прекалявайте с движенията по крен и тангаж, за да избегнете опцията хамакът да ви загъне като опаковка на бонбон „лукче“!

Постелка за пикник

Знаете, че любовта на мъжа минава през стомаха, а тази на жената през пеперуди, дъгички и залези. Ето че тези на пръв поглед несъвместими поджанрове на романтичните чувства намират общ израз върху добре разпънатата постелка за пикник.

Това пасторално парче текстил, не само ще внесе гастрономична хармония в отношенията ви, но и ще ви позволи след хранене необезпокоявани да се изтъркаляте върху земята, без опасност някой гневен стрък слама да засегне жизненоважни органи.

Дрешки близнаци 

Какво по-хубаво и истинско доказателство за любовта между двама души от комплект дрехи, демонстриращи тяхната духовна близост? Подобно решение не само подчертава свързаността с половинката, но и превръща двойката в истински отбор с еднакви екипи, решен да пребори всички предизвикателства по общия им път.

Освен, че ще подобри общата ви визуална среда, този аутлукинг отдалеч ще крещи слогана: „Ние сме двойка и никой не може да застане между нас!“

Освен, ако няма същите дрехи.

SUP за двама

Супер е да караш SUP, а още по-супер е да споделиш тази емоция с любимия човек. Освен, че можете да си се шматаросвате из красиви морски и езерни заливчета, далеч от хорските зрителни органи, SUP-ът за двама предлага и възможности за романтична дегустация на храни и напитки, на фона на нежен залез, който влюбено вплита лъчи сред нетърпеливите връхчета на ласкавите вълни…

Също така спокойно можете да разчетете абревиатурата SUP като System for Unusual Pleasure. Каквото и да значи това за вас.

Тандемен велосипед

Това е едно от онези изделия на инженерната мисъл, чиято съвместна употреба води до истинско физическо и духовно стиковане между двете опърничави страни в една двойка. За да се случат правилно нещата, се изисква постигането на синхрон в движенията, чрез здрава работа в екип и изграждане на доверие.

Ползите, освен, че ще стане ясно „кой е мъжът в семейството“, са свързани както с практикуването на здравословни спортни занимания, така и с опцията за приятни излети сред природата по един много по-сближаващ начин от конвенционалното колоездене.

Бонус: Гледката напред от мястото на втория пилот влияе благоприятно на либидото! Или пък не?

Каквото и да изберете за подарък, не забравяйте, че най-важното е да останете влюбени!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.