Перфектни условия и големи отстъпки за резервации в Боровец!

Зимният курорт с вълнуващи предложения за февруари!

0
 

Сподели

Shares

 

Избягайте от сивотата и замърсения въздух на града! В разгара на ски сезона условията в Боровец са отлични, а хотелите предлагат специални намаления. Всички лифтове работят и 20 отворени писти с различно ниво на трудност очакват любителите на снежните спортове.

За най-малките гости работи и специализираният детски парк „Борокидс“, както и зоната за шейни в долната част на писта „Червено знаме“.  Прогнозите в следващите дни обещават много слънчеви дни и тихо време в планината, правейки я перфектната дестинация за активна семейна почивка.

Наред с добрите условия по пистите, хотелите в Боровец са предвидили и неустоими предложения за своите гости. Разположен на метри от ски-зоната, изцяло реновираният хотел „Рила“ предлага комфортно настаняване с уникална гледка към пистите, СПА и вкусна, прясно-приготвена храна с гореща ‘last minute’ оферта с -20% отстъпка за периода 02-13 февруари, включително, за резервации направени в периода 26-29 януари.

ВИЖТЕ: Боровец е готов за ски сезона

Допълнително за края на януари и началото на февруари текат и специалните предложения на  хотела с включена лифт карта и 10% отстъпка с безплатно настаняване за дете.

С богатото си разнообразие от лифт карти и намаления за деца, младежи и семейства, Боровец е перфектното място за активна и здравословна почивка на чист въздух за цялото семейство. Опитните ски и сноуборд инструктори в курорта ще се погрижат за усъвършенстването на уменията ви, независимо от нивото,  а заниманията в целодневната ски градина на Бороспорт ще покажат на най-малките първите стъпки в света на ските.

Само на час от столицата, почивката в планината с деца никога не е била толкова достъпна!

За повече информация и резервация:

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.