Достойно представяне на Теодора Илиева и Владимир Камбуров на Зимните Младежки Олимпийски игри 2020

Младежите с престижни места в Лозана, Швейцария

0
 

Сподели

Shares

Теди Илиева стана 15-та, а Влади Камбуров 23-ти, на състезанието по сноуборд крос, част от Зимните Младежки Олимийски Игри 2020г., в Лозана, Швейцария.

В първата част на състезанието, всички младежи  се състезаваха при много заледен терен, което доведе до сериозни падания и травми.

Теди взе участие в пет квалификационни хиита (спускания с четири състезатели). Нашето момиче изпревари участници с 50-60 места преди нея, в световната ранг листа на ФИС. В три от хиитовете сноубордистката ни завърши на второ място, а в два на трето.

ВИЖТЕ: Сноубордистката Теодора Илиева ще представи България на Младежката олимпиада през 2020 г.

Треньорите на Теди от Борд Райдър, не скриват подкрепата си към младата състезателка и гордостта, която тя представлява за страната ни. В изявление в социалната мрежа, те споделиха:

„Ние, треньорите на Теди, както и самата тя, знаем, че Теди е съвсем в началото на един много дълъг и сложен път. Знаем, че за да постигнем успехи в елитния спорт, ще са ни нужни много повече години тренировки, труд и постоянство от пет години. Да, пет години… това е времето, от което Теди тренира в Борд Райдър. За тези пет години, тя няма ден, в който да не е тренирала, няма ден, в който да не е обичала сноуборда с не човешка страст, няма ден, в който тя да се е колебала, че иска да прави нещо друго. Теди и символ на упоритост, целеустременост, доброта, сила, любов… Теди е добрият пример в лудият ни Свят! Поздравления, Шампионе. Ние, твоите треньори, никога няма да спрем да те подкрепяме, защото малко хора знаят какво е да си отдаден и истински да обичаш, това, което правиш.

„Гледай надалече, говори откровено, действай решително!“

От Борд Райдър изказаха благодарности, към всички, които повярваха в Теди, подкрепяйки дарителската ѝ кампания за подготовката за Зимните Младежки Олимпийски игри 2020 г. Припомняме, че треньори, родители, приятели и онлайн платформата bg.helpkarma.com, организираха дарителска кампания, благодарение на която, младата ни надежда успя да се подготви за достойното си представяне на Игрите.

Пожелаваме успех на Теди и Влади и се гордеем с тях!

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.