Включи се в Instagram играта на 360 и „Стената“ и спечели термоброня за двама от IceBreaker

Затоплете допълнително емоциите за 14 февруари!

0
 

Сподели

Shares

Най-романтичният ден от годината наближава съвсем скоро. За да го направим възможно най-топъл и уютен, съвместно с магазини „Стената“, нашата медия организира Instagram игра, която ти дава възможност да спечелиш два комплекта пълна термоброня от IceBreaker за теб и твоя човек – възползвайте се и посрещнете 14 февруари, защитени от студа, независимо къде смятате да се обичате!

Наградният комплект включва: Термо бельо за двама от IceBreaker – 2 х горнище с дълги ръкави, 2 х долнище и 2 х чифта термо чорапи. Всичко това изработено от качествена мериносова вълна!

ПРАВИЛА НА ИГРАТА

  • Харесай профилите на 360 и „Стената“ в Instagram до 13:00 ч. на 14 февруари 2020 г.
  • Тагни като коментар под публикацията за играта името на човека, с когото искаш да спечелиш наградата. Можеш да оставиш коментара си на която и да е от страниците, но ако го направиш и на двете шансът ти се увеличава! Можеш да тагнеш и повече от един човек, стига всяко име да е в отделен коментар – колкото повече, толкова по-голям шанс за печалба!.
  • Сподели (по желание) поста като история чрез опцията Add post to your story.

Името на победителя, който ще спечели правото да си избере два комплекта термо бельо IceBreaker от наличните в магазини „Стената“, ще изтеглим чрез томбола в 14:00 ч. 14 февруари!

ЗА ICEBREAKER И МЕРИНО ВЪЛНАТА

ICEBREAKER е водещ производител на облекла за открито, създадени изцяло от естествени материали. Новозеландската марка е на пазара вече 20 години, като нейна основна философия е връзката между човекът и природата. Водени от убеждението, че природата има решенията, от ICEBREAKER предлагат алтернативи за естествени характеристики на облекло на синтетична основа, за да създадат по-здравословно и по-устойчиво бъдеще за нашия вид и планетата. През 1994 г. марката е първата, видяла потенциал в мериносовата вълна – невероятен естествен материал, който по нищо не отстъпва на синтетичния.

Мериносовите овце са една от най-древните породи овце, и една от най-издръжливите. Те могат да оцелеят в крайни температури заради изключителната естествена структура на вълната им. Вълнените нишки имат много добра еластичност и могат да бъдат разтеглени с до 30% от дължината си, без да се скъсат, а след това да се възстановят приблизително с 20%.

Разгледайте продуктите на Icebreaker в магазини „Стената“ тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.