ЕЛА – там, където градският тренд среща твоя приключенски дух

1
 

Сподели

Shares

 

Българският бранд ЕЛА, който се появи преди по-малко от година, успя за кратко време да спечели сърцата на хората, обичащи вълнуващите преживявания и комбиниращи пътуванията, екстремните спортове и градския живот. Зад концепцията на бранда седи идеята за удобни, практични, качествени и леко шантави продукти. 

Още със стартирането си, екипът на ЕЛА има идея да създаде перфектната бананка или един абсолютно мултифункционален аксесоар. В период от шест месеца екипът тества различни кройки, платове и материали, докато най-накрая се стигна до перфектния вариант. И резултатът е меко казано жесток!

Материя 

Платът, от който се изработват бананките на ЕЛА е изцяло водоустойчив. За допълнителна здравина всички външни части са подлепени. Материята не се намачква и колкото и вещи да има вътре, оригиналния изглед се запазва заради здравината на плата.

Кройка 

Кройката е нещото, което отне най-много време, за да се достигне оптимален резултат. След всеки опит имаше „тестово носене“ с цел да се открие най-практичния вариант, по който да се разположат джобовете, колана и закопчаването.

Джобове 

Бананката има три джоба – преден малък с бърз достъп за често ползваните дребни вещи; среден голям, който е с най-голяма вместимост и най-бърз достъп и заден скрит джоб, пригоден за ценните вещи. Точно на него е добавен и изходът за слушалки. Всички отделения са пресметнати идеално, за да събират предостатъчно неща, без това да придава изглед на „торба“ (в голямото отделение например, спокойно можеш да прибереш една ветровка).

Закопчаване

За да е максимално удобно, коланът е направен от същата материя, от която и основната част на бананката. Той също е с принт, който е част от цялостния дизайн. Широчината му е 3 см., за да може спокойно да влезе в гайките на панталона или дънките ти и да нямаш необходимост от друг колан. Катарамата е от никелирана стомана и е неръждаема, което я прави почти вечна. 

Вътрешен принт 

Вътрешните разделители на отделенията са от по-мека материя, за да се адаптират свободно към различното количество вещи в отделните джобове. Всяко едно от тях е с различен фънки принт, за да не ти е скучно когато отваряш да си вземеш нещо.

Илюстрации и колекции 

Първата колекция от шест дизайна е дело на Елена Стумбова, която създаде всяка една илюстрация, украсила бананките. Следващата колекция, наречена LK, идва с четири нови дизайна, всеки от които на различна тематика. Колекцията се обогатява постоянно, като регулярно се пускат нови дизайни.

Приложения

Бананката е приложима за всяка една ситуация, която изисква ръцете ти да са свободни. Дали ще пътуваш, ще караш мотор, скутер, колело, ще избухваш на парти или фестивал, ще плажуваш, разхождаш куче или ще си къмпингуваш някъде сред природата.

Оказа се, че е доста удобна и за майките и за всички бебешки принадлежности!

Спортовете, които можеш да практикуваш, разчитайки, че всичко необходимо ти е наблизо и на сигурно място, едва ли могат да се изброят. Със сигурност едни от тях са сноуборд и ски, катерене, downhill, мотокрос, парапланинг, трекинг, скейт, каране на кънки и лонгборд.

И за да допълниш фънки изгледа си, винаги можеш да добавиш някоя от чисто новите шапки на ЕЛА, която да топли главата ти в студените дни. Те са с най-стандартната кройка, която изглежда добре върху всеки. Отличителното са catchy бродериите и възможността да си „сглобиш“ сам своята. Влизаш на сайта, избираш си цвят шапка, думичка и цвят на бродерията. На задната страна на шапката имаш бродирано и лого, което ти дава възможност да я завъртиш и да се разхождаш гордо с надпис ЕЛА на челото.

Повече за ЕЛА можете да научите тук:
www.ela.clothing
www.facebook.com/ela.clothin
www.instagram.com/ela.clothin

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Свежички дизайни и страхотна изработка! Нещо, което се различава от масовите продукти на пазара!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.