Конкурс ‘Най-емоционален спортен момент’­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

0
 

Сподели

Shares

Участвай в конкурса на Suunto.bg и спечели ваучер на стойност 1000 лв. за продукти в магазина на Suunto.bg и тренировъчен часовник Suunto t4

тренировъчен часовник Suunto t4

За да участвате, трябва да харесате страницата на Suunto.bg във Фейсбук и/или да качите снимка на стената на тема ‘Най-емоционален спортен момент’.
Наградата за най-добра снимка – ваучер на стойност 1000 лв. за продукти в магазина на Suunto.bg – ще бъде определена от жури от професионални фотографи.

Измежду всички фенове на страницата на случаен принцип ще бъде изтеглена другата награда – тренировъчен часовник Suunto t4.

ПРАВИЛА:

1. Харесайте страницата на Suunto.bg във Фейсбук – така ще участвате в томболата за тренировъчен часовник Suunto t4.
2. Качете снимка на стената ни на тема “Най-емо­­­­­­­­­ционален спортен момент” и напишете в описанието ‘За конкурса на Suunto.bg’. Запечатаните емоции могат да са от моменти на радост, спокойствие, увереност, усилие, трудност, воля, съревнование, страх, адреналин, комичност и всичко друго, което вие намирате за интересно. Жури от професионални фотографи ще определи най-добрата снимка, като наградата е ваучер на стойност 1000 лв. за продукти в магазина на Suunto.bg. Снимките могат да бъдат видяни в галерията на Suunto.bg във Фейсбук.
3. Всеки участник може да участва в играта само с една снимка.
4. Снимките трябва да са авторски или да са качени с позволението на автора. Снимки, нарушаващи нечии авторски права, няма да участват в конкурса.
5. Наградaта за най-добра снимка, определена от журито е ваучер на стойност 1000 лв. за продукти в магазина на Suunto.bg
6. На случаен принцип измежду феновете на Фейсбук страницата ни ще бъде изтеглена другата награда: тренировъчен часовник Suunto t4.
7. Срокът, в който можете да качвате снимките 08.07.2011-08.09.2011
8. Печелившите ще бъдат обявени дo 15.09.2011.

Награди

1. Награда на журито за най-добра снимка: ваучер на стойност 1000 лв. за продукти в магазина на Suunto.bg
2. Награда за фен на Фейсбук страницата ни: тренировъчен часовник Suunto t4.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.