Часовникът на Боян Петров се върна при семейството му

Новият му притежател е синът му Явор

0
 

Сподели

Shares

Приключи десетото юбилейно издание на Благотворителния търг,организиран от „Ники Кънчев шоу“. Търгът има за цел да подпомогне фондацията “Аутизъм днес” и фондация “Нашите недоносени деца”.

Снимка: интернет
Снимка: интернет

На благотворителен търг, организиран от Дарик радио и Ники Кънчев шоу, Garmin България дариха часовниците на някои от най-известните ни атлети, сред които и Боян Петров, чийто часовник представляваше голям интерес сред наддаващите. Часовникът  Garmin Fenix 5x, носен от Петров при последната му успешна мисия през 2017 г., когато изкачва Даулагири (8167 м) и Гашербрум II (8035 м).

Явор, синът на Боян е новият притежател на Garmin Fenix 5x. За часовника е наддавал близък на семейството – Николай Атанасов.

ВИЖТЕ: Garmin България дарява часовниците на Боян Петров и други емблематични атлети

Съпругата на Боян Петров – Радослава Ненова разказа:

„Искам да ви разкажа една хубава история. Защото е Коледа и защото искам да се знае, че моите приятели са моето коледно чудо. На 12.12.2019 Garmin дариха часовници ползвани от различни спортисти за благотворителен търг за събиране на средства за недоносени деца. Този на Боян беше сред тях. Оказа се че го е купил Николай Атанасов (боен другар от Русе:) и сега Явката го получи като коледен подарък. Така малките бойци получиха своята надежда, а едно дете получи най-ценния подарък …..и урок.

Пожелавам на всички такива приятели!

Ники, остави ни без думи с тази изненада….“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.