Мисията възможна: От двуетажен автобус в кемпер (видео)

Изключителна трансформация в 20 стъпки

0
 

Сподели

Shares

Приказката за тиквата и каляската, намира отражение в света на Рон Онръст, който и без да е срещал добрата фея, успява да превърне 20-годишен двуетажен автобус в чисто нов иновативен кемпер. Не знаем със сигурност дали новото е добре забравеното старо, но тази история на 100% ни вдъхновява. 

През 2011 г. Рон купува 20-годишен двуетажен автобус, за 15.000 €, с 90 места. След тест драйв и проверка от експерти го боядисва, нанася му малки технически корекции и вече е готов да планира новия си дом.

Планирането е просто: на втория етаж ще се помещават баня, спалня и гостна, а на  първия остават кухнята и трапезарията. 

ВИЖТЕ: Най-луксозният кемпер

Първата работа на Рон след планирането, е откъде да си набави енергия и вода. Трансформатор и резервоар, вършат перфектната работа в изграждането на бъдещия кемпер. Изолацията и окабеляването включват над 500 м кабели. След тези важни стъпки, започва превръщането на екс буса в дом.

Рон споделя за няколко необикновенни или направо неизпълняеми идеи при направата на кемпера, сред които са стъкло за задно виждане направено от IPAD и камера с Wi-fi, както и вентилационна система, създадена от топлоприемника на кондензационна сушилня. ЕХА!

ВИЖТЕ: Ретро кемпери: 7 необичайни машини

След като конструира сам почти целия кемпер, започвайки от банята, спалнята, гостната, кухнята и трапезарията се случва възможно най-лошия сценарий – двигателят блокира. За този превратен момент Рон споделя:

„Струваше много, даже много повече от много!“

Но когато мечтите са големи, един двигател не може да ги спре. Довършителните неща завършват проекта като го превръщат в нов и прекрасен дом на Рон.

Какво се случи с двуетажния автобус и как той се превърна в кемпер, вижте в следващото видео: 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.