Три модела спортни часовници Garmin за активни хора

Още хибридни модели и технология AMOLED са сред изненадите, които са ни приготвили от Garmin за активен старт в новата година.

0
 

Сподели

Shares
смарт часовници Garmin
Снимка: garmin.bg

Неведнъж сме ви представяли различни попълнения в голямото смарт семейство на Garmin – глобалният лидер в навигацията и един от водещите брандове сред умните часовници с вградени приложения за различни спортове. Днес ви срещаме с три нови модела спортни часовници, които са тук, за да ни докажат за пореден път, че Garmin дяволски добре умее да създава продукти, на които просто не можем да устоим.

Garmin Venu

Garmin Venu комбинира елементи от умен часовник и фитнес тракер в 43-милиметров корпус. Едно от безспорните му предимства спрямо други спортни часовници на бранда е висококачественият AMOLED дисплей – тази разновидност на OLED технологията борави с пиксели, които излъчват наситен черен цвят и дават на картината впечатляващо контрастно съотношение. Висококачествената технология не повлиява живота на батерията, която издържа до пет дни в режим смарт часовник и до шест часа в GPS режим с музика.

Както останалите спортни часовници на марката, Venu също разполага с функция за проследяване на различни тренировки като бягане, плуване, силови тренировки, ски и други. Бонусът на този модел обаче са лесните за следване анимирани тренировки (йога, пилатес, кардио, силови), които се визуализират директно на дисплея на часовника. Друго подобрение на часовника се състои в добавянето на целодневни записи на насищането с кислород в кръвта – сензорът Pulse Ox измерва тези стойности както през деня, така и по време на сън, за да ни покаже колко добре тялото ни абсорбира кислород.

Всеобхватният мониторинг на здравето, който Venu предоставя, разполага още с функции като:

Body Battery енергиен мониторинг: целодневният анализ на енергийните нива на тялото през целия ден помага да открием най-доброто време за активност и почивка;
Проследяване на дишането: показва как дишаме през целия ден, по време на сън и по време на йога;
Разширен анализ на съня: предоставя пълна картина на процесите на съня с детайли от различните му етапи, както и Pulse Ox данни;
Мониторинг на стреса: анализира нивата на стрес през деня и ни напомня да релаксираме с кратки дихателни упражнения при необходимиост;
Сърдечен мониторинг: часовникът постоянно следи пулса и ни предупреждава, ако той остава висок, дори когато сме в покой.

Сред останалите приложения на мултифункционалния часовник са например Garmin Pay (за безконтактно плащане с часовника, възможно и в България от тази година), Музика (до 500 песни, включителнo плейлисти от Spotify), Смарт известия (имейли и съобщения от свързан смартфон). Venu е тук, за да ни покаже, че е не просто мултиспортен часовник, създаден за активен начин на живот, а и едно наистина умно устройство, което ни улеснява в редица ежедневни активности.

VENU™
VENU™ | снимка: garmin.bg

Vivomove Style and Luxe

С креативния дизайн на новите хибридни смарт часовници Vivomove Style и Vivomove Luxe Garmin залага на съчетаването на традиционния аналогов стил със съвременни смарт функции. Vivomove Style предлага по-модерен дизайн, цветен дисплей и циферблат с аналогови стрелки, докато Vivomove Luxe изглежда досущ като класически елегантен часовник, издържан в изтънчен аналогов стил.

И двата модела разполагат със скрит сензорен AMOLED дисплей, който се визуализира, само когато получим смарт известие или при допир, когато имаме нужда от някое от приложенията. Що се отнася до смарт функциите – те са основните, на които да разчитаме, за да бъдем в крак с динамичното ежедневие, а именно:

• Body Battery енергиен мониторинг;
• Разширен анализ на съня;
• Мониторинг на стреса;
• Сърдечен мониторинг;
• Проследяване на хидратацията;
• Garmin Pay, Смарт известия.

Симбиозата между технология и стил, която Garmin предлага с тези два модела, ще се хареса на всички почитатели на бранда – особено на тези с активен начин на живот, които не правят компромис със стила си.

vívomove Luxe/Style
Vívomove Luxe/Style | снимка: garmin.bg

Vivoactive 4/4S

Независимо дали практикувате някакъв спорт или просто търсите активен отдих сред природата, Vivoactive 4/4S е тук, за да ви помогне да подобрите резултатите си, благодарение на разнообразните приложения, с които разполага. Моделът е четвърто поколение от вече познатата ни едноименна серия спортни часовници на Garmin, като прeдлага по-изчистен дизайн и още повече функции.

Серията Vivoactive 4 предлага изключително богата гама от функции за мониторинг на здравето през цялото денонощие. Освен основни смарт приложения като показване на изминати стъпки, разстояние, изгорени калории, изкачени етажи, компас и GPS, серията разполага с приложения за проследяване на дишането, Body Battery енергиен мониторинг, разширен мониторинг на съня, проследяване на стреса, Pulse Ox сензор, вграден пулсомер и др. Vivoactive 4 и Vivoactive 4s поддържат Spotify и Deezer, така че музиката да е с нас на всяка крачка, както и мониторинг на различни тренировки като колоездене, плуване и тичане. Благодарение на висококачествения AMOLED дисплей, истинско удоволстие за очите са анимираните тренировки, които часовниците предлагат. Устройствата поддържат безконтактни плащания с Garmin Pay.

VÍVOACTIVE 4/4S
VÍVOACTIVE 4/4S | снимка: garmin.bg

Трите нови модела спортни часовници Garmin (Venu, Vivomove Style and Luxe и Vivoactive 4/4S) можете да намерите в магазините на Garmin, както и онлайн на: www.garmin.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.