Теодор Кабакчиев отива на Световното по ендуро

Българинът влиза в голямата надпревара на 7-ми декември

0
 

Сподели

Shares

Български участник се включва в надпревара за победата на Световния шампионат по ендуро. Почитателите на екстремните спортове скоро ще могат да се насладят на адреналин, сила и бърз ум.

Стартът е на 7 декември 2019 г. в Краков, а българинът Теодор Кабакчиев ще се нареди сред останалите състезатели, за да покаже още веднъж мощ, талант и бързина.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Теодор Кабакчиев: Ендуро Машина

Това е поредната сериозна изява на успешния български спортист от Габрово. Припомняме, че в началото на тази година младият талант се класира на 5-то място в трети кръг на Световния шампионат по супер ендуро. Няколко месеца по-късно спечели титла от Републиканския ендуро шампионат за шести пореден път.

Сега спонсор на Теодор Кабакчиев в голямата надпревара на Световния шампионат по ендуро ще бъде Еконт. В негово лице компанията вижда възможността българин да представи страната ни блестящо и да стане световен шампион. Именно затова го подкрепя и допълва, че целият екип ще се радва, ако сънародникът ни притежава най-важната титла.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Перфектният ендуро велосипед за най-добри резултати

Младият спортист впечатлява със скорост – както в състезанията, така и в покоряване на целите. Очакваме скоро да го обявим като шампион от Световното първенство по ендуро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ендуро етика

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.