Серията Free на Leatherman: Универсалният мултитул, разрешаващ всякакви проблеми!

Новата серия професионални многофункционални инструменти на Leatherman вече е у нас!

0
 

Сподели

Shares

 

След 35 години на развитие, адаптиране и усъвършенстване на възможностите, Leatherman представя серията Free, призвана да се пребори с всяка пречка по пътя ви! Серията е насочен към активните и хора, чието динамично ежедневие ги сблъсква с разнообразни задачи, понякога изискващи неконвенционален подход. Мултитуловете от семейството стъпват на дългогодишния опит и професионализъм, доказани черти на марката, като ги съчетава с различни технологични иновации, за да се получи накрая универсалният мултитул, разрешаващ всякакви проблеми!

Нововъведенията

Серията Free е създадена на база досегашния опит на компанията, като всеки наличен инструмент в мултифункционалното устройство е подреден според честотата и вариантите му за употреба, така че винаги да имате удобен достъп до най-често използваните функции. За по-бързо и интуитивно боравене, инструментите вече са налични и от външната страна на мултитула.

С нов, подобрен дизайн, мултилуловете от серията прилягат още по-ергономично в ръката, а всеки един от инструментите е така създаден, че да улеснява изваждането и употребата му с една ръка и дори палец. Добре познатото “отваряне с нокът” вече е в миналото, заместено от далеч по-удобен механизъм с еластомерни пружини, който показва отлични резултати на тестовете – над 1 млн. отваряния и затваряния без повреда!. За да не пречи нищо на съсредоточаването ви върху текущата задача.

Прибрани или в работно положение, инструментите са надеждно защитени чрез революционен магнитен заключващ механизъм, който намалява триенето при отваряне и затваряне. С гарантирана дълговечност, този механизъм ще ви позволи да се наслаждавате на същото качество на работа дори след години.

Вариантите

Серията Free на Leatherman е разделена на три подкатегории, определяни от основния инструмент, около конкретния вариант: 

Серия Free P е версията за професионалисти, с класическа Leatherman компановка. Основният инструмент тук са добре познатите клещи, в чиито дръжки са организирани останалите инструменти. P Серията е налична в два варианта с 19 или 21  инструмента, според вашите предпочитания.

 

Серия Free T е най-компактната и олекотената между трите варианта. Отличителната черта тук е, че това е висококачествена алтернатива на добре познатото ни “швейцарско ножче” Leatherman-ите от тази серия са снабдени с най-важните инструменти като ножче, отвертка, отварачки… Налични са две версии с 8 и 12 инструмента.

Серия Free K е вариант с основен инструмент 8,5-сантиметров нож, около който са наредени допълнителните инструменти. И тук изборът е между два модела с 8 или 9 съпътстващи функции.

Основни характеристики на серията Free:

  • Всички инструменти са достъпни от външната страна на мултитула за бърз и лесен достъп
  • Всички инструменти могат да се отварят с една ръка
  • Всички инструменти се заключват в отворено положение
  • Бързо и лесно магнитно отваряне и затваряне
  • 100 % Made in USA

Серията Free на Leatherman вече е и в България! Повече на: leatherman.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.