360°представя: Ски и сноуборд училище “Steve“

0
 

Сподели

Shares

Ски и сноуборд училище ”Steve“ е създадено през 1990 г. от Стефан Масурски – бивш планински спасител, алпинист, състезател по ски алпийски дисциплини и запален планинар. 

Това е първото частно ски училище в курорта Пампорово. Още от 1995 г. притежава лиценз от Сдружение „Българско ски училище“, в което членува и до днес. 

Училището стартира със 7 обучени ски учители, а в момента екипът му е съставен от 22 висококвалифицирани професионални инструктори, владеещи английски, немски, руски, френски и испански език. 

Ски училище “Steve” предлага професионално обучение по ски, сноуборд и ски бягане за хора от всички възрасти и на всякакво ниво, в групи или индивидуално. То е и първото в България, въвело обучение за хора с увреждания. За тази цел разполага с 4 броя специализирани ситски, а инструкторите всяка зима минават специализирани курсове, за да подобряват квалификацията си за работа с хората в неравностойно положение, чрез най-новите практики в сферата. 

Къде?

България, Пампорово

Какво?

Професионално обучение по ски, сноуборд и ски бягане, в групи или индивидуално, за хора от всички възрасти и на всякакво ниво.

 Акценти

  • Екип от висококвалифицирани професионални инструктори.
  • Индивидуален подход, според нивото на подготовка.
  • Първото ски училище в България, въвело обучение за хора с увреждания със специализирани сит-ски.
  • Наем на ски и сноуборд екипировка от най-висок клас.
  • Карвинг ски
  • Сервиз.

Повече на: skischoolsteve.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.