360°представя: Термика Спорт – Cosmos kids

0
 

Сподели

Shares

Ние от Термика Спорт искаме децата да се чувстват свободни, да усещат вятъра в косите си, снега по лицето си, да чувстват природата и да бъдат в синхрон с нея.

Работим в две посоки – създаваме двигателна култура и навици при най-малките. Учим децата да карат ски от най-ранна възраст – от 3 годишни, без да ги натоварваме с трудни и скучни упражнения. Залагаме на вродения им усет, интуиция и желание за игра.

С учениците и тинейджърите работим като следваме тяхното желание да бъдат свободни и независими и в същото време да учат чрез преживяване. Събираме ги на незабравими лагери, на които не само усъвършенстват своите ски и сноуборд умения в гората или на пистата, на скоковете или в пудрата, но и научават как да бъдат самостоятелни и уверени в ежедневието си, като поемат отговорност за целия ден – готвене, подреждане, чистене, социална комуникация.

Тази зима ни предстоят два лагера – в Австрия – Капрун /от 26 декември до 4 януари/ и в България, Австрия или Швейцария, в зависимост от снега / от 01 февруари до 09 февруари/.

Лагерите са подходящи за напреднали.

Организираме и уикенд-лагери за ученици, за да могат да се откъснат от матрицата и да усетят свободата, както и да се подготвят за участие в някой от лагерите ни за напреднали.

Къде?

България, Австрия и Швейцария

Какво?

Ски и сноуборд приключения за деца

Акценти

  • Интуитивно обучение за деца и юноши чрез забавление
  • Създаване на двигателна култура и навици
  • Зимни ски и сноуборд лагери
  • Ученически лагери

Повече на: termicasport.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.