Премиера на филма „RedBull Acro Cross: Страст за летене“

Докоснете се до света на Red Bull и станете част от 33-то издание на Киномания

0


Дата на събитието: 21.11.2019

Сподели

Shares
Yana Stancheva / Red Bull Content Pool

На 21 ноември от 21:00 ч. в кино Люмиер – НДК ще се състои премиерната прожекция на филма “Red Bull Acro Cross: Страст за летене”.

“Red Bull Acro Cross: Страст за летене” е филм, олицетворяващ емоциите, препятствията и нестихващия ентусиазъм, в името да се покори едно ново, невиждано предизвикателство.

Създадената от един от най-добрите български парапланеристи иновативна дисциплина в летенето – Red Bull Acro Cross, съчетава за първи път двата основни стила във въздушния спорт – Aкробатичен и Крос–Кънтри парапланеризъм, в една спираща дъха надпревара.

Yana Stancheva / Red Bull Content Pool

13 от най-добрите състезатели в целия свят преминават през 4 дневна сага от върхове и спадове, съмнения в собствените си способности, радост и наслада, за да покажат, че няма невъзможни неща, когато адреналинът е във върховата си точка, а идеята за осъществяването на нещо ново е по-силна дори и от страха.

Red Bull Acro Cross се провежда за пръв път в историята на парапланеризма в края на месец август, в небето над Лифт Сопот. Филмът проследява историята на участниците от момента, в който стъпват на българска земя, до отлитането им обратно към следващото приключение.

Yana Stancheva / Red Bull Content Pool

Една история, която показва не само състезателния хъс и брилянтните умения на елита в парапланеризма, а красотата от споделените моменти, в които Канада, Австрия, Бразилия, Франция, Англия, Холандия, Гърция, Италия и България се обединяват и намират един общ език в страстта си към летенето.

Yana Stancheva / Red Bull Content Pool

Може да видите повече информация относно предстоящата прожекция и всички изненади, които ви очакват, на официалната Фейсбук страница на събитието.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.