Приключенията без компромиси започват с Basecamp Tours

Новата туристическа агенция Basecamp Tours превръща мечтите в реалност, а всяко пътуване в незабравимо изживяване  

0
 

Сподели

Shares

Снимки: © Basecamp Tours

Дългогодишен опит в планината, множество посетени места по света, любов към пътешествията, природата и активния начин на живот – това води до създаването на Basecamp Tours – не просто туристическа агенция, а група от хора, готови да отведат всеки желаещ извън утъпканите пътеки, в дебрите на дивото и непознатото.

Снимки: © Basecamp Tours

Програмите на Basecamp Tours предлагат различни организирани пътувания – в България, Европа, Канада, Иран, Африка, Непал, с различни спортни направления – ски туринг, височинен алпинизъм, планинско бягане, гмуркане, кайтсърф, сноу кайт.

Идеята в основата на Basecamp Tours е търсенето, откриването и споделянето на нови и непознати места, на нови предизвикателства и усещания:

Винаги сме търсили новото, различното. Преди 11 години създадохме верига магазини за планинска екипировка Basecamp. Магазините се превърнаха в емблематично място за хората, които обичат планината, аутдор спортовете и приключенията. Сега искаме да заведем всеки желаещ до местата, на които екипировката, която Basecamp предлага, си е у дома. Да споделим емоциите и местата, които нашият екип е откривал с годините.„, казва управителят на Basecamp Tours – Дарина Тодорова.

Снимки: © Basecamp Tours

Агенцията приветства всеки, който търси доверен партньор в приключенията, който е готов да тества и разширява зоната си на комфорт. Предложенията в различните категории спортове и пътувания предлагат различни програми – за начинаещи, за опитни или за хора, решени да участват до голяма степен в създаването на своето приключение. Освен пътуванията, агенцията ще предлага и различни обучения и тренировъчни програми.

Хората, които ще поведат клиентите на Basecamp Tours към новите приключения, са професионални водачи с дългогодишен опит във високата и ниската планина, откриватели, професионалисти в сферата си.

Един от гидовете и съдружник в агенцията – Иво Стоилков, споделя:

Агенцията е създадена от професионалисти, с дългогодишен опит, навъртели доста километри по планинте на България, Балканите и света. Стремежът ни ще бъде да сме новатори и да предложим на пазара не много популярни дестинации, но и достатъчно гъвкави, за да имаме богата палирта от програми за всеки вкус и ниво. Обръщаме особено внимание на обучението за ски преходите и лавинната безопасност, като считаме това за важен елемент от нашата мисия. Ще ви очакваме по върховете на Алпите, Скалистите планини или Хималайте…

Снимки: © Basecamp Tours

Екипът на Basecamp Tours е воден от желанието да споделя страстта и любовта си към природата и активния начин на живот, с всеки готов за нови усещания. С хората, готови да излязат отвъд отъпканите пътеки и да предизвикат себе си.

За Basecamp Tours:

Basecamp Tours (юридическо лице и лицензиран туроператор: Екско Травъл ООД) е част от групата на XCoSports Bulgaria – вносител на висококачествена екипировка за спортове на открито.

Други компании от групата са: водещата верига магазини за планинска екипировка Basecamp; XCoPublishing – компанията се занимава с организация и развитие на културни мероприятия, с издателска и продуцентска дейност; XCoClub – спортен клуб, организатор на спортни мероприятия и предизвикателства, най-значимото събитие от последните години на клуба е планинският ултарамаратонът Пирин Ултра, който стана част от Световните серии по Скайрънинг.

Допълнителна информация можете да намерите на: www.xcosports.com, както и на тяхната фейсбук страница.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.