Fjällräven: По-близо до природата с функционални „зелени“ материи в outdoor екипировката за есен-зима 2019

Шведската лисица се насочва към надеждните естествени материали, придобити от етично и устойчиво производство

0
 

Сподели

Shares

fjallraven

За всички любители на outdoor изживяванията е ясно – есента вече е тук, а зимата чака зад ъгъла…

Шведският бранд Fjällräven (Фиелревен) обаче не се страхува от студа и по-кратките дни, а направо обича есенно-зимния сезон! Марката с емблематичното кръгло лого с червена лисица е вложила своя дългогодишен опит в новата си есенно-зимна колекция, вече достъпна за всички ентусиасти и в България.

Този сезон шведската арктическа лисица цели да създаде истински мост между градския и планинарския стил, за да може да носите функционално облекло във всякакви условия. Изхождайки от желанието на своите верни клиенти по света, Fjällräven претворява своите ключови линии като Singi, Greenland, Övik и Kiruna , като продуктите вече са изработени от „по-зелени“, устойчиви и природосъобразни материали. Дори раниците и чантите на марката се доближават още повече до природата, с нови серии, създадени от рециклирана вълна.

ВИЖТЕ ОЩЕ: С FJÄLLRÄVEN в града и на път

Fjällräven непрестанно разширява използването на материали от етично и устойчиво производство в цялата си гама продукти. Това си личи особено много в линията Greenland, с продукти като Greenland Re-Wool Jacket, което е символ на функционалност в комбинация с неповторим стил, неподвластен на времето и тенденциите. Greenland No 1 Down Jacket пък е термоизолирана версия на оригиналния модел от 1968 г., подплатено с висококачествен пух, със 100% проследим
произход, за по-голям комфорт през по-студените месеци на годината.

fjallraven

Други ключови елементи в колекцията са якетата тип „парка“ за ниски температури. За дамите това е Nuuk Parka – ветроустойчиво и водоустойчиво яке, създадено от полиестер и полиуретан без флуоро-въглерод. Подплатено е с разработената от Fjällräven синтетична тъкан Supreme Microloft, която запазва топлинните си свойства дори при влажно време. За мъжете пък изключително подходящо е Yupik Parka – отново ветроустойчиво и водоустойчиво, отново подплатено със Supreme Microloft. Допълнителен плюс са множество опции за съхранение – осем джоба от външната страна и още седем от вътрешната страна – за да имате с вас всичко необходимо,
докато се наслаждавате на зимата.

В тази и другите линии на марката, високите стандарти за устойчивост на Fjällräven са както винаги на лице: всички нови артикули G-1000 са направени с помощта на по-природосъобразната версия на тази високо функционална и адаптивна материя, от органичен памук и рециклиран полиестер.

В допълнение Fjällräven включва най-функционалния природен материал – вълната – в повече продукти от всякога. Fjällräven Re-Wool, рециклираната вълна на марката, произведена в Италия, вече не е само в ризи и пуловери, а се използва добре в якета, парки, жилетки и дори раници.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Раница Fjallraven Abisko Friluft 45: Тест-ревю за функционалност и практичност

fjallraven

Колекцията за есен-зима 2019 се отличава едновременно с изчистен дизайн и трайни,
функционални материали. Тази комбинация може да отведе всеки от разходка в града до трекинг в природата, осигурявайки пълен комфорт във всяка среда!

Разглеждайки всички спецификации, става ясно, че надеждните естествени материали, придобити от етично и устойчиво производство, са бъдещето на Fjällräven. По този начин шведският бранд може да гарантира, че природата завинаги ще бъде негов приоритет.

ВИЖТЕ ОЩЕ: „Природата ви очаква!“ напомня нов цветен графит в сърцето на София

Открийте всички детайли на продуктите от колекция есен-зима 2019 в магазина на Fjällräven в The Mall, Ниво Партер или онлайн на www.fjallraven-shop.bg

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.