Зашеметяващи фотографии във второто издание на изложбата „Живот в оранжево 2.0“ – #кодоранжево

Още една отлична възможност за всички, които не успяха да посетят изложбата „Живот в оранжево“.

0
 

Сподели

Shares

Поради големия интерес, от 06.11.2019 до 20.11.2019 г. в градината на НДК, в пространството срещу някогашното култовото заведение „Кравай“, всички жители и гости на столицата ще могат да се насладят на второто издание на изложбата „Живот в оранжево 2.0“ и да се потопят в есенно оранжево настроение. Поводът за изложбата е двоен – първият рожден ден на #кодоранжево и 10-тия рожден ден на VIVACOM.

Този път в изложбата са включени 61 снимки, които представят погледа на десетки
фотографи-професионалисти и на изкушени от снимането любители, обединени от
мисията #кодоранжево. Снимките бяха споделяни през цялата година в Instagram
профилите на фотографите с #кодоранжево. Те направиха хаштага един от най-популярните на кирилица за изминалата година. Така за една година в хаштага бяха
публикувани над 7000 снимки, които носят емоцията на оранжевия цвят чрез уловени моменти, изразителни лица, нега, въодушевление, пъстрота- всички те показват нюансите на живота в оранжево.

Мисията #кодоранжево продължава да обединява идеи, въображение и настроение.
Всеки може да улови оранжевите моменти, да публикува снимката с #кодоранжево в
своя Instagram профил и да стане част от оранжевото семейство на VIVACOM.

Идеята #кодоранжево започва да живее в края на юни 2018 г. чрез анонимния акаунт @kodoranjevo, чийто единствен акцент беше оранжевият цвят. „Тайният оранжев профил“ предизвика голям интерес, след което беше обявено, че това е официалният
профил на VIVACOM. Идеята получи огромен отзвук, за една година в хаштага бяха публикувани над 7000 снимки, които носят и символиката на оранжевия цвят: #топлота, #енергия, #радост, #здраве, #ентусиазъм, #успех.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.