Cаt S52: Извънредно издръжлив и ужасно елегантен!

Телефон, подходящ за носене в джоба и способен да издържи на всички условия

0
 

Сподели

Shares

Cаt  Phоnеs представя Cаt S52 – най-тънкия и елегантен, изключително издръжлив телефон.

Cаt S52 опровергава очакванията на потребителите за начина, по който изглежда един здрав телефон. Той е комбинация от военна здравина и дизайн, удобен за носене в джоб.

Cаt S52 е по-тънък от обичайния смартфон, често носен в обемен калъф с ограничена защита. Тънкият само 9,69 мм и тежащ 210 г., телефон е подсилен с висококачествена алуминиева рамка с тънка, но здрава, нехлъзгаща се гумирана TPU задна платка, което осигурява елегантен, класически дизайн.

Предната страна на продукта е покрита изцяло с Cоrning® Gоrillа® glаss 6, устойчиво на надраскване и напукване стъкло. То е леко вдлъбнато под рамката, с изцяло метални копчета и водоустойчиви свръзки.

Телефоните Cаt задават стандарта за издръжливост и здравина на пазара и Cаt S52 не
прави изключение. Той дори допълва качествата на бранда с още нещо – елегантност.

Новият модел успешно преминава изключително строгия Cаt тест за многократно изпускане върху стомана от 1,5 метра. Устойчив на замърсявания и прах със степен на защита от проникване IP68, той може да бъде изцяло потапян във вода.

Сертифициран по стандарта MIL STD 810G на американската армия, телефонът е подлаган на редица тестове за устойчивост по военни стандарти , включително топлинни шокове, големи температурни амплитуди, вибрационни тестове, тестове на удар и солена мъгла, което гарантира, че при Cаt S52 инциденти не се случват.

Основната камера е най-добрата в класа си. Тя се отличава с бързо и прецизно
фокусиране, благодарение на двоен пикселов сензор Sоny, а блендата от f/1.8 и големият размер на пиксела от 1,4 µm осигуряват заснемането на страхотни снимки при слаба светлина. Комбинацията с модерния софтуер за обработка на изображения с много кадри гарантира, че S52 е с най-добрата камера в класа на здравите телефони.

Cаt S52 ще се предлага на препоръчителна цена от 999 лв. и ще може да се намери  от 18 ноември 2019 г. Предварителните продажби започват на 11 ноември 2019 г. в онлайн магазина на Технополис, като всяко закупено устройство S52 ще се допълва с подарък часовник CAT до изчерпване на количествата.

Основни спецификации

Размери: 158,1 x 76,6 x 9,69 мм
Тегло: 210 г.
Водещи характеристики за здравина: Многократно изпускане върху стомана от 1,5 метра, като телефонът е падал на всичките си страни и ръбове.
Защита от проникване (IP68): Пясък, прах и замърсявания.
Водоустойчивост: до 1,5 м дълбочина за 35 минути.
Военна спецификация: 810G
Термичен шок: издържа на температурни разлики между -30°C до
65°C до 24 часа
Устойчивост на вибрации: Категория 4
Защита на екрана: Gоrillа® Glаss® 6
Камера: Sоny 12MP, f/1,8, 1,4μm, PDАF, ЕIS
Селфи камера: 8MP
Батерия: 3100mАh (поддържа бързо зареждане)
Дисплей: 5,65” HD+ 18:9 IPS (1440 x 720).
Памет: 4 GB RАM, 64 GB RОM
Процесор: Mеdiаtеk Hеliо P35 Оctаcоrе 2.3GHz LTЕ Cаt 6

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.