Мечка с висяща присъда се изкъпа в басейна на лифт Сопот – организират спасителна акция по преместването ѝ

Създадена е и онлайн петиция за запазване живота на кафевия курортист!

0
 

Сподели

Shares

Вежлива мечка курортист потърси релаксиращо изживяване в басейна на лифт Сопот, като за целта изчака съоръжението да затвори, за да не смущава неподготвените посетители.

Lift Sopot

Новина! Новина! Вижте кой ни е на гости и не е разбрал, че басейнът на Lift Sopot е затворил за сезона. Кой плува с удоволствие без билет ;). Харесайте и следете страницата ни, за да сте информирани за актуалното състояние на лифта и басейна.#liftsopot #bear #swimming* видеото е монтирано от Stratospheric Productions

Публикувахте от Лифт Сопот в Петък, 1 ноември 2019 г.

Мечката, отговаряща на името Суими, обаче се оказа с висяща присъда „приспиване“, издадена от Горско стопанство Карлово, заради вандалски вандалски прояви, спрямо кошерите и имуществото на местните граждани.

За щастие от Лифт Сопот и Gelato & Latte са сигнализирали служителите на Горско стопанство Карлово за готовността си, при необходимост да финансират операция по залавяне и преместване на мечето на по-безопасно, за него и хората, място.

Създадена е и онлайн петиция за запазване живота на кафевия курортист, която можете да подпишете и вие!

Междувременно Суими безгрижно се наслаждава на аромата на розите край лифт Сопот и дори опитва лек флирт с високомерна жаба.

SWIMMY в Lift Sopot

Благодарим ви за стотиците споделяния на видеото с мечката SWIMMY, която плува в басейна на Лифт Сопот. От горското стопанство Карлово искат да приспят мечката, защото застрашава кошерите и имуществото на гражданите, а ние от Лифт Сопот и Gelato & Latte вече сигнализирахме на горско стопанство Карлово, като изрично ги информирахме, че при необходимост ще финансираме операция по залавяне и преместване на мечето. Моля, подпишете петицията (www.peticiq.com/swimmy_____lift_sopot) за спасяване на мечето SWIMMY, харесайте и споделете поста, за да могат повече хора да дадат своята подкрепа. Дивите животни са част от нашата еко система и е безотговорно да бъдат убивани, само защото не се съобразяват с нашите привички. *Дивите животни са непредсказуеми, но във видеото по-долу можете да видите как мечката мирише розите на Лифт Сопот и как подскача от страх при срещата с жаба.

Публикувахте от Лифт Сопот в Петък, 1 ноември 2019 г.

Споделете тази информация, за да помогнем обвиненията срещу Суими да бъдат свалени и той да бъде преместен на място, където да прекара живота си на спокойствие, далеч от хората!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.