Спечели лична среща със Cypress Hill

0


Дата на събитието: 23.06.2011

Сподели

Shares

LOOP ELEVATION in progress

На 23 юни в 10 сутринта подвижната сцена на LOOP ELEVATION ще отпътува от храм паметник „Ал. Невски” за Разлог. Jeremy ще свирят на платформата, ескортирани от моторите на MOTO.BG и мобилните мото линейки, които ще бъдат на разположение по време на фестивала.

Подвижната сцена ще пристигне в Разлог, за да сложи началото на пре-партито за най-големия фестивал в България – LOOP ELEVATION 2011 г. Вход абсолютно безплатен! Точно в 19:00ч. момчетата от Jeremy ще поднесат 100 % рок на всички присъстващи. БГЗ е името на следващата банда, която ще завладее публиката с новаторски микс от electric dubs и лек фънк привкус.

Веднага след тях на сцената ще стъпи радиоводещия от Z-ROCK – Краси Москов, който е приготвил безупречен диджейски сет. Гвоздеят на вечерта ще бъде томбола за един Meet & Greet с рап величията от Cypress Hill!

LOOP ELEVATION in progress

Поредният сюрприз в програмата е третата сцена на фестивала – MONSTER STAGE! Ще бъде разположена във Фън зоната, близо до скейт парка. Хип хоп диджеи, най-добрите български рапъри в лицето на Бобо, DVD и др., БРЕЙК БИЙТ и ДРЪМ&БЕЙС ще изпълнят с пълна мощност MONSTER STAGE.

Подготовката на терена за фестивала напредва с пълна сила, екипите работят денонощно по строежа на сцените и всичко върви по предварително изготвен план, за да може LOOP ELEVATION да отвори врати още на 23 юни.

Тук може да видите панорамен изглед от LOOP ELEVATION:
http://elevation.bg/bg/news

Синоптичната прогноза за 23 и 24 юни е повече от обещаваща – предимно слънчево с максимални температури 24 С.

За 25 юни обаче има вероятност за променлива облачност с краткотрайни превалявания от дъжд, предимно в следобедните и вечерните часове. Организаторите на LOOP ELEVATION напомнят на всички да не забравят топли дрехи, дъждобрани и пододящи обувки за дъждовно време.

Билети за фестивала се продават в мрежата на Shop.elevation.bg, Eventim, Ticketpro, Ticketstream, Bgbileti.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.