Включете се в предизвикателството My Deuter Adventure на магазини Стената и спечелете!

Срокът за участие е до 16:59 часа на 22 декември

0
 

Сподели

Shares

Не можете да си представите излизане сред природата без любимата си раница на  Deuter? Носите я винаги и навсякъде? Значи това предизвикателство е точно за вас!

Магазини Стената ви канят да се включите в предизвикателството „MY DEUTER ADVENTURE“! Снимайте се на интересно и любимо кътче от България, заедно с верния си спътник – вашата раница Deuter. Добавете и кратък текст за мястото, което сте посетили и изпратите всичко това  на mydeuteradventure@stenata.com, до 16:59 часа на 22 декември. 

Победителят ще бъде обявен на 27 декмеври, след жребий, който ще се тегли на живо.

Наградата е – специален комплект за пътешественици, включващ: чанта AVIANT DUFFEL PRO, чанта за кръст, аптечка, торби за съхранение на дрехи, несесери за тоалетни принадлежности,  различни видове портмонета за съхранение на ценности и пари.

Ако пътуванията играят важна роля в живота ви, то просторният AVIANT DUFFEL PRO определено ще ви допадне. Тази пътна чанта има подвижни презрамки, така че лесно да се превърне в раница, и при това е изработена от изключително здрав и водоустойчив материал – особено полезни качества когато пътувате много или на дълги разстояния.

За да участвате в томболата не забравяйте да ни напишете името, годините си, телефон за обратна връзка и защо обичате своя DEUTER.

Условията:

  • Всички желаещи имат право на участие само с една фотография.
  • Снимката да бъде авторска и с минимална ширина 800 пиксела.

Фотографиите, които отговарят на изискването ще бъдат публикувани в блога на магазини Стената.

Запознайте се и с общите условия и пълните правила за участие.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.