Полеви тест на еспадрили Boreal от магазини Стената

Ще можете да тествате катерачната екипировка в три софийски зали за катерене и два обекта на скали в страната.

0
 

Сподели

Shares

 

Еспадрили Стената

Магазини Стената ви дават възможност да изпробвате качествата на различни модели еспадрили Boreal, от „първи крак“, при това на място в три софийски зали за катерене и два обекта на скали.

Събитието е напълно безплатно и подходящо за хора с различен опит и възраст. Освен еспадрилите е осигурен и допълнителен катерачен инвентар, а опитните консултанти на „Стената“ ще се погрижат да получите цялата необходима информация и ценни съвети за катеренето.

Можете да тествате толкова чифта, колкото желаете, и сте добре дошли да продължите да се изкачвате с тях до края на демонстрацията.

Специални гости на проявата ще са Тихомир Димитров – преподавател по катерене в Софийски Университет, алпинист и планински водач и Момчил Дамянов – дългогодишен планински водач и преподавател към Асоциация Планини и хора. Двамата ще ви запознаят с тънкостите на спортното катерене и необходимата екипировка.

Еспадрили Стената

МЕСТА И ДАТИ:

Моделите еспадрили на BOREAL, които ще можете да пробвате:

Всички присъстващи ще получат ваучер за –15% отстъпка валиден до края на годината, с който ще могат да закупят желания катерачен инвентар или друга екипировка на специална цена от магазини Стената.

Допълнителна информация за събитието можете да намерите на официалния сайт на магазини Стената.

ЗА BOREAL

Еспадрили Стената

BOREAL е семейна компания с над 40-годишна история, основана през 1975 година в Испания. Сътрудничи активно с водещи имена в катеренето и алпинизма, използвайки и прилагайки опита им от първа ръка в производството на туристически обувки, алпийски обувки и еспадрили.

Процесът на разработка, дизайнът и производството на продуктите на Boreal са адаптирани към спецификите на употреба на всеки един модел, а качеството е безкомпромисно. Специално внимание се обръща на комфорта и на външния вид, без това да е за сметка на функционалността.

BOREAL непрестанно прилага най-новите технологии и материали в производството на своите обувки като BOREAL Dry-Line® system, Gore-Tex® и други.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.