Асеновград – град на приключенията

0


Дата на събитието: 18.06.2011

Сподели

Shares

На 18 – 19 юни ще се проведе фестивал на екстремните спортове – „Асеновград – град приключение”.

Асеновград - град на приключенията

Фестивалът ще се проведе в непосредствена близост до село Добростан – община Асеновград, където организаторите от клуб Тангра са оформили площадка за старт на парапланери. В програмата на фестивала са включени полети с парапланер, колоездачни състезания, множество игри за малки и големи, както и нощен концерт на група „СтопБгБенд”.

Фестивалът е двудневен и организаторите канят всички желаещи да си носят палатки и къмпинг оборудване, и да нощуват в създадения за целта палатков лагер. За парапланеристите и колоездачите има осигурен транспорт с любезното съдействие на община Асеновград. Всеки присъстващ може да погледа и да се повози с опитен пилот на парапланер, да участва със собстевено колело във велосъстезанията, в другите забавни игри, като специално внимание ще бъде обърнато на децата – пейнтбол, катерачна стена тип боулдър, и разбира се, невероятната природа на добростанския дял на Родопа планина.

Организаторите от клуб Тангра канят всички желаещи да прекарат един незабравим уикенд, с „Асеновград – град на приключенията”.

За повече информация, посетете сайта на събитието: www.prikluchenie.asenovgrad.info

Асеновград - град на приключенията

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.