Garmin Fenix 6S Sapphire Rose Gold: Стил и функционалност за активни дами

Сапфирът сред смарт часовниците!

0
 

Сподели

Shares

garmin fenix 6

Най-новото поколение GPS часовници на Garmin – серията Fenix 6, е тук, за да ни вдъхнови за нови приключения, отвъд границите на възможното!

Освен с многото полезни инструменти и функционалности, серията Fenix 6 се отличава и с впечатляващо разнообразие от цветове и дизайни, които придават на всеки отделен часовник индивидуалността, от която имате нужда.

Несъмнено, един от най-красивите модели, който веднага ще привлече вниманието на приключенски настроените дами, е Garmin Fenix 6S Sapphire Rose Gold.

 

garmin fenix 6

Най-малкият по размер часовник от серията Fenix 6 се отличава с стилен дизайн, издържан в цвят Rose Gold, и здрава конструкция, тествана по американския военен стандарт 810 за топлина, ударо и водоустойчивост. Допълнително за здравината на конкретния модел допринася и стъклото от сапфирен кристал, което ще устои на всякакви неблагоприятни външни влияния.

Макар 1,2-инчовият дисплей да е с 18% по-голям в сравнение с предшественика от линията Fenix 5, устройството не е загубило компактните си размери (42 х 42 х 13,8 мм) и елегантно приляга към китката.

Сред техническите достойнства на Fenix 6S Sapphire Rose Gold са такива инструменти като:

функцията PacePro, помагаща да планирате по най-добрия начин стратегията си за скорост по време на тренировки, като часовника предоставя съвети за поведение, въз основа на данните за терена и личните резултати на атлета.

Pulse Ox Sensor, предназначен за височинна аклиматизация и наблюдение на съня, който след колко добре тялото абсорбира кислород.

ClimbPro функция за планиране на предстоящи изкачвания и проследяване на текущи такива, включително информация за характеристиките на наклона и разстоянието до него.

Функцията Iincident detection, която разпознава дали сте претърпели катастрофа и изпраща сигнал за помощ.

Music Apps приложенията. Благодарение на голямата вътрешна памет можете да качите до 2000 от любимите си песни в часовника и да ги слушате на безжични слушалки чрез BLUETOOTH. Също така часовникът предлага достъп до различни стрийминг платформи като Spotify®, Deezer и Amazon Music.

 

garmin fenix 6

Колкото до ефективността на батерията – с едно зареждане тя ще ви служи вярно до 14 дни в режим на смaрт часовник, до 36 часа в режим GPS, 72 часа в Max Battery GPS Mode, 28 дни в Expedition GPS Activity Mode и 48 дни в Battery Saver Watch Mode.

За най-оптималното разпределение на енергията пък се грижи функцията Power Manager. Тя позволява да следите кои приложения изтощават батерията най-много и изключва тези от тях, които не използвате в момента, когато налице е режимът за пестене на батерия.

garmin fenix 6

Отделно, както и всички останали устройства от серията Fenix 6, часовникът пристига с безплатни карти на над 2000 ски курорти по света и над 41 000 голф игрища, различни музикални приложения, смарт известяване, Garmin Pay поддръжка и много други…

Вашият Garmin Fenix 6 можете да поръчате от garmin.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.