Garmin Fenix 6X Pro Solar: Безкомпромисен до последния детайл

Tехнологията Power Glass превръща лещата на дисплея в прозрачен слънчев панел за зареждане

0
 

Сподели

Shares

garmin fenix 6

Тази есен Garmin отново надскачат себе си с новото поколение часовници от серията Fenix. Garmin Fenix 6 са тук, за да ни докажат, че няма невъзможни неща!

Шестата серия на една от най-успешните линии GPS часовници включва моделите Garmin Fenix 6S, Garmin Fenix 6, Garmin Fenix 6X, както и техните Pro разновидности и предлага на почитателите на марката още повече функции и нови възможности.

garmin fenix 6

Флагманът на серията Garmin Fenix 6X Pro Solar пък е едно своеобразно произведение на инженерното изкуство.

Най-впечатляващото свойство, и несъмнено отличителна черта на часовника е възможността за соларно зареждане, благодарение на технологията Power Glass, която превръща лещата в прозрачен слънчев панел, черпещ енергия от слънчевите лъчи. По този начин животът на батерията се увеличава с до три дни или общо 24 дни без зареждане в режим smartwatch и с 14 +1 час в GPS режим.

garmin fenix 6

Power Manager е друго полезно свойство, свързано с консумацията на енергия. Функцията позволява да следите колко точно енергия е възстановила соларната леща през деня. Едновременно с това следи кои приложения изтощават батерията най-много и изключва тези от тях, които нямат пряко отношение към момента, когато налице е режимът за пестене на батерия.

Друга отличителна черта на Garmin Fenix 6x Pro Solar е неговият 1,4-инчов дисплей, който е със 17% по-голям от този на предшествениците му от пета серия без това да се отразява на размерите на тялото (51 х 51 х 14.9 мм). Дисплеят, с резолюция 280 х 280 пиксела, предлага отлична видимост дори при пряка слънчева светлина.

Часовникът е олекотен в сравнение с предишната серия и разполага с много по-прецизен пулсомер, който работи дори и под вода.

garmin fenix 6

Сред допълнителните функции и екстри се отличават Pulse OX сензорът; Multi-GNSS поддръжката, работеща с различни навигационни системи; PacePro функцията, която работи като истински треньор; ClimpPro функцията, създадена да навигира бегачите и велосипедистите, които тренират по планински маршрути; Функцията Iincident detection, която разпознава дали сте претърпели катастрофа и изпраща сигнал за помощ; Body Battery мониторинг; Различни музикални приложения; Смарт известяване, Garmin Pay поддръжка и много други.

Всички часовници от серията Fenix 6 разполагат с безплатен достъп до карти на над 2000 ски курорти по света и над 41 000 голф игрища. Също така всеки модел е създаден с впечатляващо разнообразие от цветове и дизайни, както и различни аксесоари, които придават индивидуалност на устройството, според вижданията на потребителя.

Вашият Garmin Fenix 6X Pro Solar можете да поръчате от garmin.bg

garmin fenix 6

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.