Пътешествие до Алпите: 3 ски зони в едно пътуване

Едно изкушаващо предложение от Мармото

0
 

Сподели

Shares

Мармото

И тази зима нашите приятели от Мармото организират няколко ски пътувания до любимите ни Алпи с посещения в някои от най-известните и привлекателни ски зони във Франция.

В средата на зимата, точно в разгара на ски сезона, от 1-ви до 8-ми февруари, Мармото организира пътуване до Valmeinier, част от ски зоната Galibier-Thabor. Със своите 150 км писти и два курорта – Valmeinier и Valloire, тази ски зона дава изключително голямо разнообразие от типове писти, фън паркове за напреднали и начинаещи, систезателни писти и много девствени склонове за любителите на екстремните спускания.

Мармото

За седмицата във Valmeinier, Мармото са включили и още две еднодневни посещения на две от най-известните ски зони във Франция – Les Sybelles (със внишителните 310 км писти) и Val Thorens (с още 140 км невероятни писти).

Така, само за една седмица, всеки един от участниците ще може да се докосне напълно до огромната палитра от различни типове курорти, писти и места за каране, които предлагат френските Алпи.

Мармото

За настаняването за тази една седмица във Франция, Мармото, както винаги са се спрели на топ локация – почивната станция Thabor. Самата почивна е разположена точно в центъра на курорта Valmeineir и е на пешеходно разстояние от най-близките писти, лифтове, магазини, заведения и целият колорит на китното селце на Valmeinier. Почивната станция предлага малки, но напълно обзаведени апартаменти за 5 или 7 човека, разполагащи със собствена кухня и всичко необходимо за една безгрижна почивка до самите писти. За любителите на релакса и разтоварването след тежък ден на пистите, почивна станция Thabor предлага и спа център със сауна и открит басейн с топла вода, където човек може да поплува дори когато навън вали сняг.

Мармото

Предлаганите пакети от Мармото включват настаняване и ски карта за целия период във Франция, а опционално човек може да избере дали да се възползва от организирания автобусен транспорт или да пътува със собствен транспорт до там. За улеснение на всички любители на зимните спортове, Мармото предлага и опция за сключване на медицински застраховки за пътуването, които покриват както пистово, така и извънпистово каране.

Резервациите за зима 2020 и пътуванията, предлагани от Мармото, вече стартираха, затова не испускайте своя шанс и резервирайте вашата невероятно следваща зимна ваканция. Защото зимата вече чука на вратата…

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.