Мини Арт Фестивал PART OF HEART ще оцвети София от 20 до 27 септември

Модерното българско изкуство ще владее столицата за една седмица

0


Дата на събитието: 20.09.2019

Сподели

Shares

Мини Арт Фестивал PART OF HEART

В рамките на седем дни, от 20 до 27 септември 2019 г. София ще се превърне в сцена на модерното българско изкуство.

Мини Арт Фестивалът PART OF HEART ще се настани удобно в Пространство PORT A  на ул. Триадица 5, за да ни запознае с творбите на различни съвременни наши автори от различни сфери на изкуството. Събитието включва постоянна изложба и редица съпътстващи прояви.

Мини Арт Фестивал PART OF HEART

По време на фестивала ще се състоят две специална премиери – за България на късометражната анимация IN-SHADOW – A Modern Odyssey на Любомир Арсов, аниматор работещ от 25 години в Канада, и за София на хитовия комикс Plovdiv Fantasy Guide.

Ще можем да се насладим също и на множество произведения на приложните и изящните изкуства, съвременен танц, stand up комедия, литература и  страхотно VR шоу.

Мини Арт Фестивал PART OF HEART

Part of Heart е платформа, която дава сцена на различни автори, създаващи бъдеще. Part of Heart също така e и арт фестивал, който има идея да откроява качеството пред посредствеността.

Художничката Аменун Женева, организатор на проявата и по съвместителство автор на чудесните илюстрации за дизайнерското швейцарско ножче на 360mag.bg и Victorinox, споделя каква е идеята на фестивала:

„Ние силно вярваме, че освен талант за създаване на Изкуство е необходим много труд. Един от най-трудните пътища в живота е този на съзнаване и съзерцание, а той неизменно води до чиста Любов. Единственият път към нея е пътят на изкуството. Човек неизбежно е свързан с изкуството и има нужда от него, по един или друг начин“.

Откриването е на 20 септември, петък, от 19:00 ч., а входът за всички дни на фестивала е напълно свободен!

Повече информация относно събитията и програмата на фестивала можете да намерите на официалния сайт на Part of Heart, както и на тяхната Фейсбук страница, и страницата на събитието.

Мини Арт Фестивал PART OF HEART

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.