След броени дни приключва подборът на кандидати за Red Bull Journeyversity Acro Cross

0
 

Сподели

Shares

Red Bull Journeyversity

Само след пет дни приключва възможността за кандидатстване за тазгодишнoто издание на приключенския университет – Red Bull Journeyversity. То ще се проведе в отворените дати 28 август до 1 септември в Сопот, като един фотограф, видеограф и дрон пилот ще имат уникалната възможност да заснемат първото издание на състезанието Red Bull Acro Cross от вътре и от въздуха.

Весо Овчаров
Снимка: Весо Овчаров – личен архив

Избраните кандидти ще получат за награда личен пилот по време на състезанието, както и възможността да преживеят двата състезателни дни изцяло наравно с пилотите. Също така всеки един от тях ще получи информация, която ще включва летателни термини, както и информация за трасето и самото състезание. И не на последно място, те ще се запознаят със стандартите за фото и видео заснемане и обработка на Red Bull Media House и ще могат да реализират самостоятелно създадено от тях въздушно и наземно съдържание.

Повече за проекта на списание 360 и Red Bull – JourneyVeristy можете да прочетете тук

Journeyversity
Снимка: Владимир Калудиев/ Red Bull Content Pool

Всеки, чийто приключенски дух се припознава в тази възможност, все още може да изпрати своето портфолио на мейл redbull.acro.cross@gmail.com, като крайният срок е 20 август. Екипът на Red Bull Journeyversity ще избере най-добрите кандидатурите, които най-силно са засвидетелствали своя дух за летене, мотивация, професионализъм и оригинална гледна точка. Журито в надпреварата ще бъдат Веселин Овчаров – главният двигател в реализирането на Red Bull Acro Cross и самата дисциплина акро крос, Иван Панчев – основател на списание 360°, Христо и Димо Петкови от студио Камък Филмс, които са официалният видео екип на събитието, както и Силвия Стоянова – мениджър комуникации Red Bull.

Повече за програмата на Red Bull JourneyVersity 09 – Acro Cross можете да видите тук

Весо Овчаров
Снимка: Весо Овчаров – личен архив

Повече за събитието Red Bull Acro Cross –  Facebook.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.