Banditto – стилните бандани, които ще ви защитават от слънцето

Защитата от лятното слънце е жизненоважна

1
 

Сподели

Shares
Banditto Bandanas
Снимка: Banditto headwear
Локация: Wake Park Gradina

Лято, слънце, мечти. Едва ли има човек, чийто приключенски дух да не се събуди при изричането на тези думи. Те обаче са съпътствани и от много отговорности, които лежат на нашите плещи. Една от тях е да сведем именно вредното влияние на слънцето до минимум, за да можем да се радваме пълноценно единствено на ползите от него. По тази причина днес ще ви разкажем за Banditto Headwear – банданите, които ще ви пазят от вредните лъчи и освен това ще ви помогнат да изглеждате още по-стилни от обикновено.

Предимствата

Banditto Bandanas
Снимка: Polina Ilieva
Photography
Локация: Akasha Surf School

Несъмнено едно от най-големите предимства на Banditto Headwear са coolmax частиците, от които те са изработени. С времето те успяха да се наложат като синоним на качество и комфорт, които съпътстват не само професионалните атлети, но и все повече приключенци в смелите им начинания. 

Поемете ли към ново предизвикателство с някоя от банданите на Banditto, си гарантирате ефективна защита от вредните лъчи на слънцето. И това, разбира се, не е всичко. Моделите са изработени така, че да не задържат потта по мястото, на което я носите, с което пък си осигурявате допълнителен комфорт. Банданите имат двуслойна технология, която допринася за бързото им съхнене. 

Banditto Bandanas
Снимка: Polina Ilieva
Photography
Локация: Akasha Surf School

Освен всичко Banditto не се разлагат след дълго излагане на UV лъчение,
поради което и не излъчват лоши миризми.

Всички тези фактори превръщат банданите в един чудесен спътник при различни приключения на открито, дори и под най-яркото слънце. 

Начини на връзване

Banditto Bandanas
Банданите са в един
размер, подходящ както за мъже и жени, така и за деца

Всички 7 разнообразни начин на връзване на Banditto спокойно определяме също като едно от предимствата им. В зависимост от начинанието, към което се устремявате, можете да изберете чрез кой от тях да се отличите от всички останали. Те са ефективни и ще ви помогнат да се чувствате още по-уверени. 

Ето ги и самите начини на връзване:

Новата ви бандана ви очаква на официалния сайт на Banditto. Не се колебайте да се сдобиете с нея – ще получите нов верен спътник при всяко следващо приключение.

Banditto Bandanas
Снимка: Banditto Headwear

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Здравейте! Могат ли да бъдат намерени или поръчани в България? През сайта ми изписва, че не шипват насам? :/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.