COOLNET и другите модерни технологии в новите аксесоари на BUFF

Открийте ги в магазини "Стената"!

1
 

Сподели

Shares

buff

BUFF са първосъздателите на безшевната, цилиндрична, мултифункционална кърпа за глава, ето защо името им се е превърнало в нарицателно за тези аксесоари. Оригиналът обаче е само един!

Освен кърпи за глава, BUFF произвеждат и ленти, шапки, шалове, маски, качулки, използвайки само най-добрите материали за продуктите си с функционален и стилен дизайн.

BUFF се ражда от желанието на един човек да кара мотоциклета си, без да се съобразява със студ и вятър.Испанецът Хуан Рохас от малкия град Игуалада кара мотора си във всеки един момент, но нещо му липсва – нещо, което да спира вятъра, да предпазва врата и лицето му и същевременно да е леко, топло и удобно. Нещо, което обаче липсва и на пазара.

Така през 1992 г., след 12 месеца прекарани в скициране, експерименти с дизайна, опити с различни материи и различни тестове, се появява Buff – безшевният мултифункционален аксесоар от микрофибър.

buff

През 2019 г. пък, в търсене на по-висока функционалност за топлите летни дни и с мисъл за опазване на околната среда , лабораторията на BUFF създаде COOLNET – влагоотвеждаща, бързосъхнеща и създаваща приятно охлаждащо усещане тъкан, получена от 95% рециклиран полиестер.

COOLNET покрива международните стандарти за UV-защита и е сертифицирана като отговаряща на фактор на защита UPF50+.

За да бъдат винаги на ниво, в аксесоарите Buff са (следва сложна дума) имплементирани и други върхови технологии, подобряващи техния комфорт и експлоатационни характеристики:

POLYGIENE: Високоефективна антимикробна технология, която използва естествени сребърни соли в ниска концентрация, за да намали растежа на микроорганизми, като осигурява контрол върху миризмите и свеж комфорт.

INSECT SHIELD: Насладете се на природата и дръжте насекомите надалеч. Технологията Insect Shield е ефективно и трайно решение за отблъскване на насекоми. Обработката с перметрин на тъканите позволява да се осигури защита от комари и други насекоми. Тествана и регистрирана, тя издържа до 70 пранета. Особено необходима в хладните вечери, пълни с насекоми.

ULTRA STRETCH: Разтегливост на плата в четирите посоки, с което се осигурява оптимално пасване и подобрен комфорт при носене.

PACK CAP: Усъвършенствана технология, благодарение на която шапките на Buff могат да се сгъват и смачкват, без това да повлиява на формата им след разгъване.

buff

Новата колекция аксесоари за глава на Buff можете да откриете в магазини „Стената“.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Чудесни продукти, но кому е нужно да пишете тази „сложна дума“ (абсолютно не-българска) в статията си? Даже и българското окончание зад английската дума е затруднило автора и съвсем не в правилната си форма в конкретния случай (имплементираЛИ ще звучи пак зле, но все пак по-добре от сегашния варянт в контекста).
    Ето и няколко Български думи с които може да се смени така ненужно сложната и неразбираема за много хора дума: приложили, добавили, използвали, употребили, прибавили и т.н.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.