Екстремната зона на LOOP ELEVATION 2011

0
 

Сподели

Shares

Екстремно в Разлог

Най-новият фестивал в България ще има специално обособено място за екстремни спортове, което да ти направи двоен кеф – хем слушаш гиганти като Сypress Hill, Jamiroquai и 30 Seсonds to Mars, хем разцъкваш любими спортове и разни забавни неща, които не си виждал на БГ фестивал досега.

Бънджи от кран

Е, LOOP ELEVATION 2011 предоставя точно такъв терен за различни спортове, игри и екстремни преживявания.

Веселин Овчаров - акробатично шоу

Кулминация в екстремните изяви ще бъде демонстрацията на Веселин Овчаров, който е в топ 10 на акробатичните парапланеристи в света. Весо ще направи общо четири шоута/демонстрации – две в петък (24 юни) и две в събота (25 юни). Обещаната скейт зона, на която също ще се правят демонстрации, ще е факт, така че няма причина да не си вземеш дъската за фестивала. Освен това, LOOP ELEVATION ще ви даде възможност да полетите над фестивала в тандемен полет с мото делтапланер. Подсигурени са и бънджи скокове от кран.

Джаги в човешки размери

Гарантиран кеф ще са и джагите в човешки размери, за които са нужни минимум четирима участници. За най-големите ентусиасти в игрите ще има сумо костюми и тепих. Напълно безплатни ще бъдат зоните за кайт трейнъри и хвърчила, катерене на стена и слаклайн.

Тандемен полет
Ето и пълният списък с екстремните атракции на LOOP ELEVATION:

Бънджи от кран, зона за кайтове и хвърчила – безплатно за тестване от хората – хвърчила и кайт трейнъри, тандемни полети – полет над фестивала с мотоделта планер, стена за катерене тип боулдър, слаклайн парк – с демонстрации и напътствия към начинаещите, игрища за федербал, волейбол, мини футбол, джаги в човешки размери (представляват огромни надуваеми съоръжения, в които влизаш и риташ все едно си “играч” от класическа джага), сумо – с осигурени костюми и тепих, зона за забавни игри – фокс тейл, бийч бол, народна топка, Monster Energy – sk8 зона  за  демострации.

Monster Skate Zone

Ако времето позволява, ще има и балон с горещ въздух!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.